Trend

Katalin hercegné rákattant ezekre a ruhákra

Katalin hercegnének mostanában ezek a kedvenc ruhái.

Katalin hercegnét a korábbi években is időről időre láthattuk pöttyös ruhákban, az utóbbi hetekben azonban úgy tűnik, kimondottan rákattant erre a stílusra, azon belül is az apró pöttyös, midi szabású modellekre.

A hercegné a minap az Evelina gyermekkórházba látogatott el, melynek Vilmos herceggel támogatói lettek. Az eseményen egy sötétzöld alapon fehér pöttyös LK Bennett ruhát viselt.

Katalin hercegné (Karwai Tang/WireImage)

A Károly herceg 70. születésnapja alkalmából készült, hivatalos fotókon szintén egy hasonló ruhában látható, a kék-fehér kreáció Alessandra Rich tavaszi–nyári kollekciójából való, és Ivanka Trump, illetve Abigail Spencer amerikai színésznő is viselt ugyanilyet.

70 éves Károly herceg

A hercegné és férje október 19-én adtak fogadást a BBC Radio 1 tinihősök díj döntőseinek. Katalin ott egy burgundi alapon fehér pöttyös ingruhában jelent meg, a Whistles márkától. A húga, Pippa nagyjából egy héttel később vett fel ugyanilyen ruhát, amikor a kisfiával sétálgatott Londonban.

Katalin hercegné és Vilmos herceg a Teen Heroes fogadáson (Fotó: Instagram@kensingtonroyal)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top