Trend

13 kiló aranyat cipel magán, hogy szerencséje legyen

Mindezt egy feng shui tanácsadó javaslatára...

A vietnámi Tran Ngoc Phuc 13 kiló aranyat cipel a testén mindenhová, ékszerek formájában. A 36 éves üzletembert legalább 5 testőr is kíséri folyamatosan, akik arra vigyáznak, nehogy valaki ellopja gigantikus ékszereit

Tran Ngoc Phuc (Youtube)

Rendszeresen viselt ékszereinek értéke 13 milliárd vietnámi dong, azaz közel 160 millió forint.

A férfi 5 éve kezdte hordani a masszív fuxokat, miután egy feng shui tanácsadó azt mondta neki, az szerencsét hoz. Az első ékszere a nyakában lógó, szárnyas lovat ábrázoló medállal díszített lánc volt. Majd úgy gondolta, minél több arany van rajta, annál több szerencse éri. Most azt tervezi, hogy egy arany sisakot és egy inget is csináltat magának, melyek jól passzolnak majd a már meglévő kiegészítőihez.

Tran a helyi lapoknak úgy nyilatkozott, a hatalmas ékszerek viselése kezdetben elég nehéz volt. A lánc miatt nyakfájdalmai lettek, ám felkeresett egy orvost, akivel gyógyszert íratott fel, hogy a továbbiakban is hordhassa az ékszert.

Az üzletember egyébként szegény családban nőtt fel, majd huszonévesen olajkereskedelemből gazdagodott meg, de ma már többek között saját karaokeklubja is van.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top