Trend

Szeméremszőrzete miatt beszélték ki a szülésznők a frissen szült anyát

Visszataszító és elfogadhatatlan módon viselkedtek a szülésznők.

Felháborító esetről számolt be egy  anya a Mumsnet weboldalon. Szülés után épp a gátsebét varrták össze a szülésznők, közben pedig kibeszélték, amiért egyáltalán nem volt leszedve a szeméremszőrzete

Azzal, hogy a szülésznők viselkedése elfogadhatatlan volt, a többség egyetértett, azonban az intim szőrzettel kapcsolatban már megoszlottak a vélemények. Akadtak, akik az anyuka pártjára álltak, mondván, hogy ők sem szőrtelenítenek odalent.

„Huszonévesen brazil gyantára jártam, de hamarosan abbahagytam, amikor rájöttem, mekkora idő- és pénzpocsékolás” – írta valaki.

„Nem tartom vonzónak a borotválkozást, szörnyű, amikor visszanő, nem beszélve a benőtt szőrszálakról és nem akarok úgy kinézni, mint egy gyerek” – így egy másik vélemény.

„Ez nem választás kérdése, elvárják a nőktől. A 25 év alatti férfiak többsége valószínűleg életében nem látott még női szeméremszőrzetet.”

Mások viszont a csupasz vagy legalább fazonra nyírt fanszőrzet mellett tették le a voksukat.

„Minden második nap borotválom, és mindig teljesen csupasz vagyok odalent. Könnyű és fájdalommentes karban tartani, mindössze plusz két percet igényel.”

„Nem tudom mit számít, számos okból mindig is borotváltam vagy trimmeltem, mióta csak kinőtt a szőrzetem.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top