Trend

Titokzatos erők újra divatossá tennék a haranglábú farmert, a tiltakozók kétségbeestek

Egy híres divatmagazin szerint pillanatokon belül visszajön a divatba az alul bő farmer. Véleményük heves indulatokat keltett.

A haranglábú, vagyis alul bő farmernek van olyan változata, ami a hetvenes-nyolcvanas években volt igazán népszerű, aztán nemrég újra az lett, és tulajdonképpen nincs nagy baj vele. Aztán van ez a változat:

Forrás: Balenciaga

A GQ magazin szerint ez utóbbi jön vissza a divatba fénysebességgel. Bármennyire is hihetetlen, a fenti fotó nem egy magyar férfit ábrázol 2018 tavaszán a közértben, hanem a Balenciaga luxusdivatmárka fotómodelljét. A kép pedig az új katalógusukból van, őrület!

A LADbible szerzője a GQ cikkére válaszként józan, de erélyes publicisztikában intett megálljt a haranglábú farmernek. Twitter-bejegyzéseket mutogatott, jelezve, hogy nem mindenki örülne az ilyen nadrágoknak:

Ha viszont a luxusmárkák mégis visszahozzák ezt a farmert, úgy a magyar férfiak végre az őket megillető helyre, a divatvilág csúcsára kerülhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top