Trend

Mellnagyobbítást csináltatott, sírva fakadt, amikor meglátta a végeredményt

1,7 milliót fizetett a műtétért, most rénézni is utál a melleire.

Az ausztrál Kara Antonio az első mellnagyobbítását 2013-ban, Thaiföldön csináltatta, és elégedett is volt az eredménnyel, ám miután szoptatta első gyermekét, szerette volna újra megcsináltatni a melleit.

November 14-én Balira repült, ahol 8500 ausztrál dollárt, vagyis mintegy 1,7 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki egy plasztikai klinikán a beavatkozásért. Amikor azonban levették róla a kötést és meglátta a melleit, sírva fakadt.

„A melleim undorítóak voltak – fogalmazott a 24 éves Kara. – Az orvos mindössze annyit tett, hogy áthelyezte a mellbimbóimat és nagyobb implantátumokat tett be, abban a hitben, hogy ettől majd megemelkednek a melleim.”

(Ha kíváncsi vagy, hogy néztek ki a nő mellei a műtét után, az eredeti cikkben megnézheted)

Kara Antonio (Instagram)

Amikor a nő panaszkodott elrontott mellei miatt, a plasztikai sebész azt mondta, nincs velük semmi gond, jól néznek ki. Később felajánlottak neki egy újabb operációt, mely során helyreállítják a kebleit, ő pedig annyira el volt keseredve, hogy elfogadta. 

A második műtétet két nappal később végezték el, ám Kara ennek a végeredményével is elégedetlen. Azt mondja, a mellei még mindig lógnak és túlságosan távol vannak egymástól, ezért utál rájuk nézni. Azt mondja, a plasztikai klinika nem kért elnézést. 

Kara most azt akarja elérni, hogy adják vissza a pénzét, hogy az összegből Thaiföldön helyrehozathassa a melleit.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top