nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Trend
Az orosz, mit orosz, hakaszföldi képviselő asszony diktálja 2018 frizuradivatját

Az orosz, mit orosz, hakaszföldi képviselő asszony diktálja 2018 frizuradivatját

Sajnos nem szavazhatok Valentyina Petrenkóra, az orosz parlament tagjára, pedig megtenném.
Kránicz Bence
Kránicz Bence
f Ajánlom

Csak megemelem néhány hajtűvel, és kész” – mondja angyali szerénységgel a frizurájáról Valentyina Petrenko hakaszföldi képviselő, az orosz parlament felsőházi tagja. A képviselő asszony nyilván nem véletlenül ül a felsőházban, az alsóházi politikusoknak nincs ilyen frizurájuk.

Egyesek, például a Newsweek rosszmájú publicistája szerint Petrenko frizurája a szovjet időket idézi, sőt a politikus egy James Bond-gonoszra emlékeztet. A magam részéről semmi bajom a Bond-gonoszokkal, bárcsak így néznének ki a magyar politikusnők is. És akkor Petrenko királynői tartásáról, vadító sminkjéről és baziliszkuszpillantásáról szót sem ejtettünk. (Mirror)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon