Trend

Vitát kavart a 3 éves kislány make-up videója

Vannak az anyjuk sminkjét buliból magukra kenő kislányok, és vannak azok, akik beauty-videóban tanítják az anyjukat sminkelni.

A hároméves Liriana az utóbbi kategóriába tartozik, mert már most igazi sminkguru. Sminkelős videói hatalmas népszerűségnek örvendenek, rengetegen osztják meg őket. A kislány olyan profizmussal keni magára a különböző sminkeket, mint mi sem nagyon, bár elég szórakoztató, ahogy eloszlatja a korrektort a nem létező szem alatti karikáin.

Van azért abban valami bizarr, ahogy egy ilyen csöppség a bababőrére felkeni a lila rúzst, az alapozóról nem is beszélve, de Liriana édesanyja nem látja ilyen borúsan lánya „hobbiját”. 

Follow @mymakeupcover for more daily Makeup & Beauty Videos! ❤️ Via: @liriana_dilan

MyMakeupCover (@mymakeupcover) által megosztott bejegyzés,

„Liriana szeret mindent lemásolni, amit én csinálok. A fejébe veszi, hogy tökéletesen ugyanúgy kell kinéznie, mint nekem. A ruhája, a sminkje, de még a haja is passzol az enyémmel.”

A gyerek csak annyit kér anyjától, hogy rakjon fel valami szuper zenét, és máris megy az alkotás, talán ez inspirálja. Liriana egyedül készíti el az egész sminkjét, anyja végig ott ül mellette, de az ő dolga csak annyi, hogy felvegye videóra az akciót. Nos, azt leszögezhetjük, hogy Liriana fura egy szerzet, reméljük, azért marad ideje gyereknek is lenni.  

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top