Trend

Mindenki odáig volt a karácsonyi testfestésben partizó modelltől

A fagyos hidegben, egy szál bugyiban, tetőtől talpig karácsonyi hangulatú testfestésben vetette bele magát a bulizásba a modell.

A nagy kedvenc karácsonyi csúnya pulcsinak kihívója akadt, mégpedig a karácsonyi testfestés. Bár valószínűleg nem fog mindenki ilyenben rohangálni az ünnepek alatt, mindenesetre elég szuper látvány az alábbi videóban az a modell, aki leginkább a Mikulás krampuszaihoz hasonló ruhát visel látszólag. Ha ugyanis az ember közelebb megy, láthatja, hogy a viselet csupán festék, a nőn nincs más, mint egy bugyi, sokak nagy örömére.

Az ötlet az egyik New York-i youtuber fejéből pattant ki, hogy videót készít a „meztelenül, mégis felöltözve” jelenségből, hiszen Amerikában megszokás, hogy a karácsonyi időszakban különböző karácsonyi jelmezekben fordulnak meg az emberek az utcákon. Ötlete megvalósítására Lili Fuhri Snethlage modell vállalkozott. „Ruháját” legalább hárman készítették több órán keresztül, végül elég szuperre sikeredett. A modellnek nem is az volt talán a legnehezebb feladata, hogy tulajdonképpen meztelenül bulizzon egész éjszaka egy csomó idegen között, hanem az, hogy borzasztó hideg volt, ráadásul Snethlage a szabadban is jó sok időt eltöltött.

A modell láthatóan kiválóan érezte magát a partin, egyáltalán nem jött zavarba, amikor néhány lány odalépett hozzá, majd elmondták, hogy húsz perce csak Snethlage fenekét bámulják, a testfestésért pedig odáig voltak. Nem kevésbé a férfiak, akik szintén nagyon kíváncsiak voltak a jelmezre. Vagy az alatta megbújó modellre…

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top