Trend

5 trend, amit a legjobban szerettünk 2017-ben

Szubjektív lista a hímzéstől a műszőrméig. 5 divatirányzat, ami nyugodtan maradhatna 2018-ra is.

Hímzés

Boho Fashion Blogger (@marah_ashley) által megosztott bejegyzés,

A tavaszi-nyári szezonban jöttek divatba, de az őszi-téli hónapokra is velünk maradtak a hímzésekkel díszített ruhák és kiegészítők. Azért lett nagy kedvencünk ez a trend, hiszen a hímzéstől még a legegyszerűbb holmi is elképesztően szép lesz. 

Botanikai minták

Snippet & Ink (@snippetandink) által megosztott bejegyzés,

Az idei divat igencsak bővelkedett virágmintákban, mind közül pedig a botanikai könyvek mintáit idéző darabokat szerettük a legjobban. 2018-ban is szívesen látnánk őket viszont.

Oversize

P'amuri Catania...for Love (@pamuri2011) által megosztott bejegyzés,

Az oversize, vagyis viselőjük méreteinél direkt több számmal nagyobbnak látszó holmik ugyan már évek óta jelen voltak a divatban, ám 2017-ben tudott igazán kibontakozni ez az irányzat. Imádjuk, hogy a bő az új szűk!

Gyöngyök

🖤 Penelope Apostolelis (@pinelopi_ap) által megosztott bejegyzés,

Az őszi-téli szezonra nemcsak az ékszerdivatba tértek vissza a klasszikus gyöngyök, hanem elborították a ruhákat és a kiegészítőket is. A magunk részéről pedig ezt egyáltalán nem bánjuk.

Műszőrme

Blondiefashion_ (@theblondierules_) által megosztott bejegyzés,

Szintén az őszi-téli szezonra tért vissza a műszőrme, méghozzá nem csak természetes színekben – változatosabbá téve ezzel a leghidegebb és legszürkébb hónapok divatját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top