Trend

Elképesztő ruhaköltemények – karácsonyi csomagolópapírból!

Olivia Mears nem dobja kukába a karácsonyról megmaradt csomagolópapírokat, ehelyett inkább pazar haute couture ruhakölteményeket készít belőle.

Karácsony előtt rengeteget bajlódunk az ajándékok csomagolásával, hogy aztán szenteste az összes papír másodpercek alatt szétszaggatva a szemétbe kerüljön. Olivia Mears szerencsére kitalált egy szuper ötletet a csomagolópapír újrahasznosítására: csodaszép ruhákat alkot belőlük!

Elsőre persze nehéz elképzelni, hogyan lehet egyáltalán egy halom csomagolópapírból ruha,de Mears kreativitása határtalan: földig érő estélyiket és látványos, csillámba borított báli ruhákat készít. A lányt alapvetően is érdekli, hogyan lehet újrahasznosított matériákat alkalmazni a divatban, de mókás karácsonyi projektje mostanra már hagyomány. A csomagolópapíron kívül rendszerint csupán néhány ünnepi szalagot, papírcsillagot és ragasztót használ fel.

Nézegess még több különleges ruhadarabot az NLCafén:

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top