Trend

Világsztárok hagyják ki a Victoria’s Secret sanghaji show-ját

A Victoria's Secret ikonikus divatbemutatóját idén Sanghajban tartják, bár nem volt problémamentes a fehérneműshow megszervezése. Többen a vízumuk visszautasítása miatt nem vonulhatnak végig a kifutón.

Sajtóértesülések szerint többek között Gigi Hadid vízumát is visszautasították a kínai hatóságok, amikor a szupermodell Sanghajba érkezett volna, hogy jelenlétével november 20-án emelje az est fényét a Victoria’s Secret legendás show-ján. Hadid Twitteren jelentette be korábban, hogy nem tud idén részt venni a divatbemutatón, és csak lélekben lesz jelen. Olyan pletykák keringenek, miszerint a vízumát nem fogadták el, ezért marad idén távol a show-tól.

Bár a fehérnemű-bemutató most először kerül ázsiai kifutóra (eddig New York, London, Párizs, Cannes vagy Los Angeles voltak a házigazdák), az Independent szerint a szervezők arra panaszkodnak, hogy nem volt olyan meleg a fogadtatás, mint ahogy az elvileg kijárna a Victoria’s Secret felső kategóriás műsorának. 

Nemcsak Gigi Hadid, de Julia Belyakova és Irina Sharipova modellek vízumát is visszautasították a kínai hatóságok, és vélhetően így tettek Katy Perry beutazási engedélyével is. Állítólag Katy Perry egy 2015-ös tajvani koncertjén egy tajvani zászló felmutatásával vívta ki a kínaiak ellenszenvét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top