Trend

5 manikűrtrend, amihez tíz körömmel fogsz ragaszkodni

Roppant egyszerű dolgunk lesz az ősszel, ha trendi manikűrt akarunk készíteni magunknak. A legtöbb ajánlás ugyanis nem cifrázza túl a dolgokat, épp csak lazán feltesz némi színt, sőt, az sem baj, ha úgy néznek ki körmeink, mint amikről lenőtt már a lakk is.

Sötét árnyalatok

A hideg hónapokkal kézen fogva járnak a sötétebb színek, bátran alapozhatunk erre a megállapításra minden szezon kezdetén. Míg Marc Jacobs modelljei hosszú, mélybordó műkörmöket kaptak, addig az Alice + Olivia show-n az extra rövidre vágott karmincákat festették éjsötét színre. A rúzsokhoz hasonlóan körömlakkból is érdemes lesz sötét, bogyós gyümölcsök színét idéző változatot beszereznünk.

Megnézem
Összes kép (3)

Félig festett

Míg legtöbbünknek folyamatos mérgelődés tárgya, hogy milyen gyorsan nő le a műköröm, mások direkt úgy készíttetik el, mintha az már hetekkel ezelőtt cseréért kiáltott volna. Nem vicc, az egyik vezértrend szerint elegendő, ha csak körmeink első fele kap színt, a körömágy környéke pedig átlátszó vagy egészen világos fedésben részesül csak. Afféle kimaxolt francia manikűrként is felfoghatjuk, csakhogy ez esetben bátran kísérletezgethetünk a színekkel is. Türelmetlenek számára pedig ajánljuk a Desigual változatát, a hanyagul kipingált designt.

Megnézem
Összes kép (3)

Metálos mozaik

Ne fukarkodjunk a csillogással, ha a szezon legösszetettebb manikűrjére vágyunk. Variáljuk a különböző színeket és textúrákat, ne ragadjunk le az ezüstös körömlakknál. Rétegezzük, mintázzuk (na, ezt sem kell túllihegni, lásd Tadashi Shoji modelljeinél), ha pedig sötét alapra helyezzük, extrán ütős hatást érhetünk el (Naeem Khan).

Megnézem
Összes kép (3)

Alig nude

A nude körmök minden szezonban divatosak, most se csúsztassuk őket a polc hátuljára, mint ahogyan az extra halvány vagy átlátszó körömlakkokat is érdemes a frontvonalba állítani. A visszafogott pasztellszínek, légies árnyalatok ugyanis roppant népszerűek, amelyek leheletnyi fényt, csillogást adnak körmeinknek. Konzervatív munkahelyek első rangú manikűrje, amivel a legrigorózusabb dress code-ok is egyetértenek. Remek példákat láthattunk a Stella Jean, a Temperley London vagy Mary Katrantzou divatbemutatóján.

Megnézem
Összes kép (3)

 

Minimál minták

Épp csak egy picit díszesebbek, mint a nude körmök, mégis, a trendi apró vonalak, amik a Cushnie et Ochs modelljeinek körmére kerültek, igazi high eng fílinget adtak a manikűröknek. Hasonlóan látványosra sikerültek a Delpozo-bemutatóra készített variánsok is, amelyeknél a fémszínű, vékonyka dekort áttetsző körömlakkal párosították. Tracy Reese-nél a trend egy markánsabb változatával találkozhattunk, a geometrikus formák határozottabb vonalvezetést kaptak, és elmentek a negatív tér manikűrök irányába. 

Megnézem
Összes kép (3)

 

Ha érdekelnek a legújabb manikűrtrendek, látogass el október 7–8-án a Premier Outlet szülinapi hétvégéjére, ahol kézápoló kezelést és a legújabb őszi/téli trendszínek szerinti tartós géllakkozást kaphatsz, természetesen igazi, prémiumanyagok felhasználásával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top