Trend

Ünnepeld a Valentin-napot a Premier Outletben!

A biatorbágyi outletközpont különleges ajánlattal készül a szerelmesek ünnepére. Romantikus és izgalmas szettekkel, akár 50%-os kedvezménnyel és rendkívüli ünnepi nyereményjátékkal teszi teljessé és felejthetetlenné a Valentin-nap hetét.

Ünnepeld a Valentin-napot a Premier Outlet-ben!

Egy hétig tartó shoppingőrület!

Számos üzlet rendhagyó akciókkal, kedvezményes ajánlatokkal várja régi és új vásárlóit. Az akcióban részt vevő üzleteket – Bags & More, BL Óraszalon, Ecco, Guess, J. Press, J’Adore, Parfümoutlet, Philipp, Puma, Samsonite, Triumph – rózsaszín szív matrica jelöli. Extra leárazások, akciós romantikus szettek és Valentin-napi hangulat várja a látogatókat.

 

Egy kis ízelítő akcióinkból…

A BL Óraszalon 50%-os kedvezményt biztosít minden GUESS ékszerre, Police női ékszerre és Lacoste órára. Ezen felül óriási kedvezményekkel várja a látogatókat a Triumph-üzlet, ahol 50%-os kedvezménnyel juthatnak fehérneműszettekhez és hálóingekhez. A sport kedvelőiről sem feledkezett meg a Premier Outlet, a Puma 50% engedményt ad az olcsóbb termék árából, ha valaki egy női és egy férfi ruhadarabot egyszerre vásárol.

 

Ünnepeld a Valentin-napot a Premier Outlet-ben!


Valentin-napi nyereményjáték a Premier Outlet-ben

A biatorbágyi outletközpont speciális meglepetésekkel és értékes nyereményekkel készül az érdeklődőknek, akik egy Valentin-napi szív installáció előtt készíthetik el az év legromantikusabb fotóját. Február 7. és 14. között, hoszteszek várják a látogatókat, akik segítenek a tökéletes fotó elkészítésében. A játék során a Premier Outlet Facebook oldalán, a Valentin-napi nyereményjáték fülre kell feltöltenie a játékosnak az elkészült fotót, majd összegyűjteni a legtöbb szavazatot ahhoz, hogy esélyt kaphasson a 100 000 Ft-os Premier Outlet élményvásárlásra! A legtöbb szavazatot begyűjtő fotó gazdája egy shoppingtúrát nyer a Premier Outlet stylistjával és mellé 100 000 Ft költőpénzt! A 2. és a 3. helyezett jutalma egy 20 000 Ft, illetve egy 10 000 Ft értékű CEWE fotókönyv-utalvány.

 

100 000 Ft-os élményvásárlás a Premier Outletben!

Ki ne vágyna rá, hogy egy stylist állítsa össze ruhatárát? A legromantikusabb kép feltöltője Bálint Ildikóval, a Premier Outlet stylistjának segítségével költheti el a 100 000 forint értékű élményvásárlást, azaz 100 000 Ft értékben válogathat össze ruhákat, kiegészítőket. Ez a tökéletes Valentin-napi meglepetés!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top