Trend

Viva la Vita – ismerd meg az olasz életöröm titkát!

A hétköznapok során mindannyian arra törekszünk, hogy mindenből a legjobbat érjük el, és a legtöbbet hozzuk ki. Ez azonban sokszor azzal jár, hogy nem vesszük észre a legértékesebb pillanatokat. Pedig az élet inkább ezekről szól, amelyeket neked is meg kell ragadnod! Ne aggódj a holnap miatt, csak élvezd ki az élet minden egyes percét, és élj úgy, mintha minden nap egy különleges alkalom lenne!
Viva la Vita – Ismerd meg az olasz életöröm titkát!

Az olasz életstílus pont ebben egyedülálló, hiszen a jelen apró örömeire koncentrál ahelyett, hogy a múlt vagy a távoli jövő miatt aggódna. Miért ne meríthetnél te is ihletet az olasz életérzésből? Ehhez pedig nem kell a mesés olasz tengerpartra elutaznod, hogy megtaláld a boldogságot a mindennapi örömökben. Akár már egy érzéki parfüm, mint az AVON legújabb illata, a Viva la Vita, amit a szenvedély és az érzelmek ihlettek, elég arra, hogy a napod energikusan és vidáman induljon. “Viva la vita!” vagyis magyarul “Éljen az élet!”, ami a tiszta életöröm mottója. Legyen ez a te mottód is!

Viva la Vita – Ismerd meg az olasz életöröm titkát!

 Hogyan varázsolhatod napjaid felejthetetlenné? Végy magadhoz egy üveg Viva la Vita parfümöt, állj a tükör elé, fújj belőle a füled mögé illetve a nyakadra és gondolj valami olyanra, ami biztosan mosolyra fakaszt. A virágos-gyümölcsös illatfelhőnek köszönhetően az előtted álló napra tökéletesen fel fogsz töltődni energiával. És hogy mi a Viva la Vita parfüm titka? Az, az egyedülálló illatjegyeiben bújik meg.  

Fejillat – Citrusok és gyümölcsök 

Az illat a Pink Lady alma fűszeres és ropogós akkordjával nyit, majd a grapefruit fanyar frissességével és a lédús mandarin határozott aromájával élénkíti az érzékeid.

 A Pink Lady egy különleges almafajta Ausztráliából. Gyakran az almák királynőjeként emlegetik. 1973-ban John E. L. Cripps keresztezte a Lady Williamset a Golden Deliciousszel, aminek eredményeképpen a megalkotott almatípus meglepően finom és édes, némi savanyú pikantériával. Illata és íze épp olyan feltűnően élénkítő és frissítő, mint csodálatos színárnyalata, a grapefruittal és a mandarinnal együtt, pedig ezek a fejillatok optimizmussal töltenek fel, és egész napra energiát biztosítanak. 

Viva la Vita – Ismerd meg az olasz életöröm titkát!

Szívillat – Virágok  

A szívillat a mimóza buja illatával lép elő a rózsaszín magnóliával és a rózsaszirmokkal karöltve, melyek bőrödet lágy és könnyed illatfelhőbe burkolják be.

 A mimóza kora tavasszal borul virágba: míg robusztus virágai a tél végét jelzik, édes illata felmelegíti érzékeid. Oroszországban például a mimózával ajándékozzák meg az emberek édesanyjukat anyák napjára. Franciaországban, Grasse városában pedig hagyománya van a mimózaaratásnak. Nem véletlenül, hiszen egy világszerte elterjedt virágról van szó, amit már hosszú ideje használnak parfümkészítéshez. A mimózaillat lágyítja és tartósabbá teszi az illatkompozíciókat, édessége gyümölcs- és virágillatokkal kombinálva különleges aromát kölcsönöz viselőjének.

Viva la Vita – Ismerd meg az olasz életöröm titkát!

 Alapillat – Fás-vaníliás akkord

 A Viva la Vita alapillatai között megtalálható a szantálfa, a kasmír és a vanília is, melyek édes aromája olyan, mint amikor a déli partokon a nap melegében sütkérezünk. A krémes szantálfa melegséget, míg a vaníliabab édes aromákat áraszt; a kasmírfa pedig tartós benyomást tesz benned, felejthetetlen nyomot hagyva maga után. 

Ugye már te is az orrodban érzed a Viva la Vita fenséges illatát? Az déli életöröm egy karnyújtásnyira van – tulajdonképpen egy egyszerű üvegbe zárva! Ha pedig a tökéletes illatod megtaláltad, akkor nincs más dolog, mint hogy vágj bele olyan kalandokba, amiben még nem volt részed, nevess, szeress, hallgass a szívedre. És ne feledd a mottód: Viva la Vita! 

 

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top