Trend

Csak egy “villantás”…

Igen, ennyi kell csak, egy finom villantás, hogy az erősebbik nem tekintetét magunkra vonjunk. De ahhoz, hogy egy nő meg merje villantani a formás lábát, akár csak térd alatt is, ahhoz tudnia kell, hogy a bőre is makulátlanul szép. Az "őzikelábak" évtizedek óta kimentek a divatból, és azóta szüntelenül keressük azt az eszközt, ami megszabadít a nem kívánt szőrszálaktól. Lehetőleg örökre!
Csak egy


Ezt kérek karácsonyra!
Hogy mit is?… Azt kicsit később elárulom.

Először is csináltam egy körkérdést a barátnőim körében.

Vajon ki hogyan szabadul meg a nem kívánt szőrszálaktól?

Borotva
Hát erre nagyon sokan bólintottak rá. Hogy miért? Hát mert nem fáj. Gyors, egyszerű és néhány órára látványos. A test bármelyik pontján használható. Szörnyű azonban, hogy naponta kell használni, és még így is szurkálhat a borosta.

Csak egy

Epilátor
Az epilátornak is megvan a rajongótábora. Én is ide tartozom. A mai epilátorok ugyanis tényleg minimális fájdalmat okoznak, a baj csak az, hogy nem mindenhol egyformán. A bikinivonalnál például egyáltalán nem kellemes, így sokan ott az epilátor mellett is inkább borotvát használnak. Az epilátor előnye, hogy akár 2-3 hétig sem kell újra használni, és a “borosta” is sokkal puhább. Sőt ha szerencsénk van, a szőrszálak is ritkulnak tőle.

Gyantázás
Nem kellemes. Mégis sokan választják. Akár szalonban, akár otthon egészen gyorsan megszabadít a “bundától”. A fájdalom kibírható, sőt egy idő után egészen megszokható, de azért nem ez a kedvenc foglalatosságunk. Hatása ugyanúgy 2-3 hét, de a bikinivonalnál sokaknak okozhat irritációt. A kis kipirosodott pontocskák pedig, valljuk be, nem igazán vonzóak.

Amiben egyetértettünk, hogy a végleges szőrtelenítés, pontosabban, a majdnem végleges szőrtelenítés a tuti. (Teljesen véglegesen sajnos nem tudjuk eltüntetni, de hosszú hónapokra, évekre igen!) Utána is néztünk az árának, és hát sajnos horrorisztikus és nagyon hosszadalmas. 6-8 alkalom, különböző területeken bizony eléggé megviseli a pénztárcánkat, és az időbeosztásunknak sem kedvez.

Csak egy

Mi az, ami nem fáj, egyszerű, látványos az eredmény, puha selymes tőle a bőr, és bár néhány hónapot rá kell szánni, utána hosszú távon elfelejthetjük a szőrözést? Ja, és nem kell érte több százezer forintot kifizetni egy-két évente?

Na, ez az, amit karácsonyra kérek!

Braun Silk-expert IPL

Szerencsés vagyok, mert kipróbálhattam és megtapasztalhattam a saját bőrömön, hogy milyen is az a szőrtelenítés, amire minden nő vágyik. Volt rá néhány hónapom, hogy tényleg valódi véleményt tudjak írni. Már sajnálom, hogy nem csináltam előtte-utána fotókat, bár a mai Photoshop uralta világban, talán nem is annyira bizonyító értékű.

Amikor először fogtam a kezemben, megdöbbentett, hogy mennyire elegáns és szép a kivitelezése. Az is, hogy mennyire kényelmes és jó megfogni.
Valahogy az ember lánya nem is azt érzi, hogy most eltünteti a nem kívánt szőrzetet, hanem olyan, mint egy kellemes kozmetikai kényeztetés.

Csak egy

Én borotvával távolítottam el szőrt a bőrömről, utána jó szárazra töröltem. Először lábon teszteltem, és hát a legmeglepőbb, hogy a siklás üzemmóddal 10 perc alatt végeztem, pedig elég nagy felület, és hát rutinom sem volt hozzá. Ahogy hozzáért a bőrömhöz a teljes felületével, elindultak a villanások, és szinte euforikus érzésem volt, hogy lassan megszabadulok “örökre” – na jó, nagyon hosszú időre, a szőrtelenítés fájdalmas, állandóan ismétlődő bűvkörétől. A Braun Silk expert ugyanis elaltatja a szőrlemezeket, és megszakítja a szőr újranövésének a ciklusát.

Az első sikereken felbátorodva bizony hónaljban, arcon és bikinivonalon és “villantottam”. Itt nem a siklás üzemmódot használtam, hanem lassan lenyomtam és felengedtem a gombot. Így a kisebb felületen célzottabban dolgoztam vele. Az érzékenyebb területekhez kímélő és extrakímélő üzemmódot választottam, így még a minimális kellemetlen érzés is elmaradt.

Csak egy

Érdekes, hogy a bőrtónusunk nem egyforma mindenhol, és hogy ez a kis szerkentyű ezt is érzékeli. Az egyedülálló SensoAdaptTM bőrtónus-érzékelő folyamatosan – másodpercenként 80-szor – méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében. Szóval nem volt mitől félnem. Szerencsére a bőröm sem túl sötét, és nem is túl világos, így bárhol bátran próbálgathattam a működését. A leírás szerint a világos és közepes tónusú, természetes szőkétől egészen a sötétbarna, sőt akár fekete szőrzetű bőrön a leghatékonyabb, viszont nem hatékony a nagyon szőke, vörös, szürke és fehér színű szőrzeten, mert a kisebb mennyiségű melanin nem nyeli el a fényenergiát.

A leírásban az szerepelt, hogy az első időszakban 4–12 kezelést végezzünk hetente. Hát én a napi egyet választottam, vagyis hetente hétszer használtam. És élveztem. Persze nem azért kell ennyiszer használni, mert az ember vágyik rá, hogy kézbe fogja, hanem azért, mert a szőr növekedési üteme változó, és akár 18–24 hónap is lehet a testtájtól függően (hónalj, lábszár, bikiniterület). Mivel csak a növekedési fázisban lévő szőrszálak fogékonyak a fénnyel végzett kezelésre, ezért érdemes az kezdeti fázisban gyakrabban használni. És persze ilyenkor látványosan tűnnek el a szőrszálak, ami hihetetlenül jó érzés. Én még mindig gyakran használom, de még csak három hónapja tesztelgetem. Amit a legjobban várok, hogy elég legyen csak félévente elővenni.

A Braun Silk-expert IPL akár 15 évnyi kezelést biztosít a teljes testfelületen vagy 35 évnyi kezelést a lábszáron, a bikinivonalon, az arcon és a hónaljon.

A három hónapnyi teszteredmény a barátnők körében sikert aratott, mert 5-ből 4-en ezt kértek karácsonyra a családtól.

Szóval ha eleged van az állandó borotválkozásból, a fájdalmas gyantából, talán te is feltehetnéd a karácsonyi kívánság listádra.

Csak egy

Én nem bántam meg. Bár még vannak éppen most észbe kapó szőrszálacskáim, akik pont mostanság szeretnének kibújni, növekedni, a legtöbben már feláldozták magukat a villanás oltárán.

Egy év múlva meglátjuk, bár az eddigi adatok alapján a nők 94%-a már 3 hónap elteltével észrevehető eredményekről számoltak be, és 89%-a szerint: észrevehető és látványos szőrritkulás – még 12 hónappal az utolsó kezelést követően is.

Hm… azért ez így már jól hangzik, és persze az is, hogy a Braun Silk-expertet a szalonokban és bőrklinikákon használt legújabb professzionális IPL-technológia ihlette. Ezt a technológiát, pedig most otthon kényelmesen, biztonságosan és hatékonyan használhatjuk, és hát valójában a szalon árainak töredékért.

 

 

 

 

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top