Trend

25 éves a Reno, ünnepelj velünk!

Látogass el bármely üzletünkbe! Vásárlásod most sokat érhet!
25 éves a Reno, ünnepelj velünk!

38 ismert lifestyle- és divatmárka aktuális cipőtrendjéből választhatod ki azt a lábbelit, amely tökéletesen illik az egyéniségedhez és a ruhatáradhoz.

A klasszikus feketét kedveled, vagy inkább az őszi divatszínekből válogatnál? A lapos sarkúban érzed jól magad, vagy a magas sarkú cipőket szereted? Tetszenek a letisztult formák, vagy inkább az extravagáns stílusú darabokat viseled szívesen? Nőies bokacsizmát keresel, vagy elegáns hosszú szárút, talán sportos bakancsot?

Megnézem
Összes kép (1)

 

A Reno üzletekben minden típusból bőséges választék vár, biztosan rátalálsz a megfelelő darabra.  

Gazdag a kínálat divatos kiegészítőkből is, amelyek stílusban és színben passzolnak a cipőkhöz. Csatok, rátétek, nőies díszítések teszik csinossá a teljes cipő- és kiegészítőkollekciót.

Minden korosztály megtalálja a stílusához illő, praktikus, kényelmes lábbelit. A most megvásárolt cipő, csizma vagy papucs 1 millió forintot érhet, vagy tiéd lehet a 25 db 100.000 Ft-os Reno vásárlási utalvány egyike, amely bármely Reno üzletben levásárolható.

Minden vásárlás újabb esély a nyerésre. Légy a szerencsés nyertesek egyike!

Részletek a reno.hu weboldalon

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top