Trend

Beszédes cipők – Miről árulkodik kedvenc lábbelid?

Neked is van kedvenc lábbelid? Olyasmi, amit legszívesebben le se vennél magadról, és amikor mégis, alig várod, hogy újra felvehesd? Ha igennel válaszoltál, akkor feltétlenül olvass tovább! Kedvenc darabod ugyanis sokat elárul rólad. Persze az ember jóval összetettebb személyiség egy pár cipőnél, úgyhogy kérlek, azért ne végy minket véresen komolyan. Lássuk hát, mit mesél rólad imádott darabod!

Tűsarkú

Határozott, karakán egyéniség, aki tisztában van szexuális vonzerejével. Szeret a középpontban lenni, de nem különösebben izgatja, ha akad olyan a környezetében, aki nem kedveli. Nemcsak a csizmáját, de a munkáját, barátait, sőt a férfiakat is különös körültekintéssel válogatja meg.

Balerinacipő
Légies, kedves, ám kissé kiforratlan, kislányos alkat vagy, aki azonnal felébreszti a férfiak óvó, védelmező ösztönét. Szereted, ha babusgatnak, pátyolgatnak, sőt alkalomadtán azt sem bánod, ha teljes egészében átveszik tőled az irányítást. Érzékeny vagy és romantikus. Ám kimondottan makacs, önfejű, akaratos is tudsz lenni – kiváltképp, ha nem kapod meg, amit akarsz.

Sportcipő
Praktikus, gyakorlatias gondolkozás jellemez. Laza, társaságszerető ember vagy, aki mindig kapható egy jó beszélgetésre. Imádod a pörgést, a természetjárást, az aktív pihenés híve vagy. Hajlamos vagy a felszínességre – ragaszkodásod állandó, imádatod tárgya azonban folyamatosan változhat…

Beszédes cipők – Miről árulkodik kedvenc lábbelid?

Lakkcipő
Hiú ember hírében állsz, sokak egyenesen narcisztikusnak tartanak. Rendszerető vagy, pontos és precíz, aki nem csupán önmagával, de a környezetével is harmóniára törekszik. Ennek ellenére nehezen kötsz kompromisszumokat.

Bakancs
Bár sokan extrovertáltnak tartanak, valójában zárkózott vagy, aki nem szívesen (vagy csak nagy sokára) teregeti ki a lapjait. Jószívű, őszinte ember vagy. A kommunikáció nem az erősséged, társaságban szeretsz inkább visszahúzódni és csendesen megfigyelni az eseményeket.

Egypántos nyári papucs
Kedves, jó kedélyű ember vagy, aki mindig az élet napos oldalát nézi. Igyekszel mindent lazán venni, ami sajnos egyes esetekben azt is jelenti, hogy gyakran megfutamodsz a nehézségek elől, vagy a homokba dugod a fejed, és egész egyszerűen nem veszel tudomást a problémákról. Társasági ember vagy, de “az én házam az én váram” elve fontos számodra. Szükséged van egy kis zugra, ami csak a tiéd, ahová elbújhatsz a világ zaja elől. Szereted a jó ételeket és italokat, a kényelmet, a luxust, a fényűzést.

Beszédes cipők – Miről árulkodik kedvenc lábbelid?

Hótaposó
Tárgyilagos és célratörő vagy. Számodra sokkal fontosabb a tartalom, mint a forma. Te vagy az, aki egy-két mondattal sínre tesz egy félresiklott beszélgetést. Praktikus gondolkodásod miatt gyakran kérnek tőled tanácsot. Érzelmeid, nőiséged, romantikus éned érvényre juttatása azonban kimondottan nehezedre esik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top