Trend

Ez a legújabb csizmatrend

Elő a csizmákkal, hiszen elérkezett a december! Ebben az időszakban nagy a kísértés, hogy új darabokkal bővítsük gyűjteményünket. Összeállításunkban megmutatjuk, miben lehetsz igazán divatos a hideg évszakban.

Az idei tél csizmadivatja meglehetősen sokszínű. A klasszikus csizmaszínek mellett trendi a piros, a bordó, az ezüst és az arany is. Nemcsak a színek, hanem az anyagok is fantáziadúsak: a nubuk, bőr, velúr és lakk felületek ötvözése teszi elegánssá és sokoldalúvá a csizmákat. A szezon egyik nagy újítása a kígyóminta: a piton- vagy anakondamintázat gyakorlatilag minden színben, modellben és hosszúságban megtalálható a polcokon. Jó hír a formás, hosszú lábak tulajdonosainak, hogy a térd fölé érő csizma is feltámadt hamvaiból. A gumis Chelsea és a bokacsizma még mindig menő viselet. Ám aki igazán naprakész szeretne lenni, az extrém vastag talpakon rója a köröket az idén.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több cipő az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top