Trend

A Premier Outletben három napig tart a Fekete Péntek!

Fénysebességgel közeledik a Black Friday, vagyis a Fekete Péntek; a nap, amikor végre potom áron, akár 90% kedvezménnyel szerezhetjük be a legszuperebb kollekciókat. A kérdés már csak az, hol érdemes vásárolni?

A Fekete Péntek – amely idén november 27-re esik – a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete: aki jól taktikázik, ezen a napon előre bevásárolhat akár az egész család számára úgy, hogy közben több tízezer forintot is megspórol.  A probléma csak az, hogy egyetlen pénteki nap alatt – ami az emberek többségének a munka miatt csupán egy péntek délután – nehéz levadászni a lehető legjobb ajánlatokat.

Ezt felismerve a legnagyobb ruházati outletközpont új stratégiát dolgozott ki a vásárlók számára: két nappal meghosszabbította a Fekete Pénteket! Így a Premier Outletben 2015. november 27-től egészen 29-ig, péntektől vasárnapig 10:00–20:00-ig válogathatunk a világmárkák őszi–téli kollekciói között.

A Premier Outletben három napig tart a Fekete Péntek!

A három nap különleges kedvezményeire jogosító kuponokat az outletközpont honlapjáról könnyedén letölthetjük. Ha még ez sem lenne elég, a Premier Outlet – a bevásárlóközpontok között elsőként – egy külön telefonos applikációt is kifejlesztett. Az appon előre megnézhetjük a Black Friday ajánlatokat, és a kuponokat a telefonunkon megmutatva egyszerűen lehívhatjuk az outlet árból lejövő 20-30, sőt akár 90 százalékos kedvezményeket.

Legyen szó bármiről, a karácsonyi ajándékok beszerzésétől egészen álmaink szilveszteri ruhájáig, a Premier Outlet több, mint 80 üzletében  több száz világmárka között vadászhatunk a legkülönlegesebb leárazásokra!

A Premier Outletben három napig tart a Fekete Péntek!

További részletek:
https://www.facebook.com/PremierOutletCenter
http://premier.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top