Trend

A tökéletes kabát

Az a hiedelem, hogy egyetlen kabát elég nekünk egész télre, a múlt századból származik és mára már nem állja meg a helyét. Kabátválasztásunkat számtalan dolog befolyásolhatja a reggeli készülődésnél. Először is az aktuális időjárás, aztán a szettünk stílusa, az, hogy hova igyekszünk, és végül, de nem utolsósorban a hangulatunk is nagy szerepet játszik. Válaszd ki a neked legjobban tetsző kabátot, és megmutatjuk, hogy miként viseld.
A tökéletes kabát

Műszőrme kabát
A szőrmekabát ezentúl nem csak az oroszok és a szuper trendi lányok divatja, most már minden nőnek van legalább egy műszőrme bundája a szekrényében, amit akár hétköznap is felvesz. Ezt az izgalmas mintás kabátot egy fehér csipkeruhával párosítsd, amelynek romantikus hangulatát törd meg az igazán vagány, térd fölé érő csizmával és egy vékony fekete övvel. Utolsó simításként egy piros kis táskát válassz hozzá, és senki nem vitatja majd a divat iránti remek érzéked.

A tökéletes kabát

Parka
A favágódivat egyre inkább terjed a nők körében is, amelynek tökéletes kiegészítője lehet egy parka kabát. Ez a fazon nemcsak meleg és kényelmes, de a kapucniján található műszőrmével mégis nőies hatást is kelt. Egyenes szárú farmerrel és kockás flanelinggel párosítsd, és húzz hozzá egy lapos bokacsizmát. A táskád legyen egy, most újra a virágkorát élő hátizsák, ami nemcsak kényelmes és trendi, de nagyon egészséges viselet egyszerre.

A tökéletes kabát

Szövetkabát
Egy elegáns és nőies szövetkabátnak akkor is kell lennie a szekrényünkben, ha nem vagyunk tárgyalásról tárgyalásra járó üzletasszonyok, hiszen azon alkalmakkor, amikor ultracsinosak vagyunk, nem vehetjük fel a sportos pufidzsekinket. Visszafogottan elegáns ruhánkhoz válasszunk a kabát árnyalatához passzoló cipőt és egy 50 denesnél nem vastagabb fekete harisnyát, hogy teljes legyen az összhang. A kabát nagy gallérját félig felhajtva vigyünk vagányságot a szettünkbe.

A tökéletes kabát

Rövid kabát
Enyhébb napokon viseljünk rövid fazonú kabátot a hetvenes évek stílusában. Virágmintás, masnis blúzunkat tűrjük be a magas derekú trapézfarmerünkbe, hogy még jobban kihangsúlyozzuk a derekunkat, és egy magas sarkú csizmával nyújtsuk meg az alakunkat. A kabát csau színe és a vastag műszőrme betétje tovább növeli a hippihatást.

A tökéletes kabát

További kabátokat és hozzájuk illő szetteket keress online magazinunkban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top