Trend

Cipők őszi városi sétákhoz – ez a trend Londontól Párizsig

Ősszel jön el az igazi városnéző vakációk ideje. Ekkor mutatja talán a legérdekesebb, legmozgalmasabb arcát felénk Róma, Párizs vagy London is, ráadásul ilyenkor a fullasztó hőséggel és a bermudanadrágos turisták áradatával sem kell számolnunk. Egy ilyen hosszú, őszi hétvége Európa valamelyik csodálatos metropoliszában sok-sok frissítő élménnyel és rengeteg sétával jár majd, ezért ajánlatos egy jól használható cipővel előre felkészülni az eseményre. Viszont ha nem szeretnénk nagyon kilógni az utcaképből, érdemes tájékozódni, mi éppen az aktuális cipődivat a választott városban…

Jó cipő nélkül ne indulj útnak! – ez az utazók elsősszámú szabálya. Ha Európa divatjának fővárosaiban indulsz, akkor ne csak kényelmes, de divatos is legyen a cipőd – ez pedig már a mi kiegészítésünk a témakörben. Képzeld csak el, milyen érzés, ha Róma, Párizs vagy London híres-nevezetes és főként divatos utcáin egy kitaposott, munkában elkoptatott lábbeliben kell végigjárnod… Ezért azt javasoljuk, ha idén ősszel ezekbe a városokba indulsz, tájékozódj az alábbi képgalériákból az aktuális cipődivatról, és időben szerezz be egy megfelelő cipőt – még jóval az indulás előtt. A lábbelit ugyanis a meglepetéssel elkerülése érdekében be kell járatni, és új cipővel sosem szabad útra kelni. Ez a harmadik fő szabály, amit jó, ha észben tartasz!

Róma

Aki ad magára, az Örök Város több ezer éves kockaköveire nem lép slampos, ócska vagy divatjamúlt cipellőben. A római nők mindig is nagyon kényesek voltak rá, hogy miben járnak, és szokásukhoz híven most is ragaszkodnak a csinos, elegáns, de jól használható darabokhoz. Ezek ára ugyan nem éppen alacsony az olasz fővárosban, cserébe viszont tartós, és itthon még évekig bátran hordható cipőket kapunk!

Megnézem
Összes kép (1)

Párizs

A párizsi divat sosem nélkülözte az extravaganciát. Idén sincs ez másként: különös és furcsa cipőkbe bújik a párizsi nők egyik fele, a többiek pedig a klasszikus eleganciához vagy a kényelmes sportossághoz ragaszkodnak. Az alábbi képek nagyjából érzékeltetik, mi számít mostanában a franciáknál menőnek:

Megnézem
Összes kép (1)

 

London

A ködös és esős brit főváros kissé nyomott őszi hangulatát az emberek igyekeznek vidám, sőt kifejezetten bohókás öltözködéssel feldobni. Ez a női cipők idei trendjére kifejezetten igaz: a legmenőbb utcai lábbelik mostanában így néznek ki:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top