Trend

Mutasd a neszesszered – megmondom, ki vagy!

Sokszor elcsépelt, mégis igaz mondás, hogy a táskád tartalma megmutatja, ki vagy. Éppen ezért ahány egyéniség, annyi szokás és praktika létezik arra vonatkozólag, hogy a táskánkban minden ott legyen és akkor, ahol és amikor éppen szükségünk van rá. Rohanó világunkban minden perc számít, egy igazi nő számára azonban mindig fontos szempont, hogy a megjelenése tökéletes maradjon, ezért sokat segít, ha a táskánkban a ma már nélkülözhetetlen mobiltelefon és zsebkendő mellett egy jól felszerelt neszesszer is kéznél van.

Mutasd a neszesszered - megmondom ki vagy!

Ha létezne olyan, hogy „átlagos” női neszesszer, akkor valószínűleg azt mondanánk, hogy megtalálható benne minden, ami egy nőnek a tökéletes és magabiztos fellépéshez kell, azaz: piperetükör, púder, Marilyn Monroe nélkülözhetetlen szépségforrása, a rúzs, és végül a csábító tekintetet varázsoló szempillaspirál. De ahogyan nem létezik „átlagos” női neszesszer, úgy az sem mindegy, hogy egy bármikor bevethető sminkfelszerelést hogyan állítunk össze.

Mutasd a neszesszered - megmondom ki vagy!

Az AVON vadonatúj szempillaspirálja, a Mega Effects kifejezetten azoknak a nőknek készült, akik számára elengedhetetlen az egyedi és vonzó megjelenés, mindemellett könnyedén használható, praktikus eszközökre vágynak. A Mega Effects egyedi kialakítása segít abban, hogy a rohanás közepette is tökéletes szempilláid legyenek, ugyanis ellentétben a hagyományos kialakítású szempillaspirálokkal, amelyeknél ügyelni kell a helyes kéztartástól kezdve a megfelelő irányig szinte mindenre, a Mega Effectset egyszerűen a szempillák tövéhez kell tartanod, majd rápillognod – és már készen is vagy! Ha mégsem sikerülne első alkalommal, akkor sem kell kétségbeesned, ugyanis szemben a hagyományos spirálokkal, a Mega Effectsszel könnyen korrigálhatod a még nem tökéletes pilláidat anélkül, hogy a festék csomós maradna.

Mutasd a neszesszered - megmondom ki vagy!

Ha ez még mindig nem győzött meg arról, hogy a Mega Effects a neszesszered nélkülözhetetlen eleme, akkor tudnod kell, hogy az új forma nemcsak a spirál tekintetében valósult meg, hanem maga a tégely is kifejezetten praktikus alakot kapott, így minimális helyet foglal, és marad még hely a többi kiegészítőnek is. Az extravagáns pink-fekete külső pedig még az unalmasabb sminktáskákat is egyedivé teszi! Neked mi van a neszesszeredben?

További információk!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top