Trend

Lakatos Márk átalakította a Voice versenyzőit

Lakatos Márk a Voice stylistjaként nemcsak a mesterek, de a versenyzők vagány és eredeti kinézetéért is felel, miközben saját szalonjában sem tétlenkedik: töretlen lelkesedéssel alakítja át a megújulásra vágyó lányokat, asszonyokat, nagymamákat, és persze most már urakat is.

„Ez a két bájos tinilány már a párbajok után óriási rajongótábort gyűjtött, akármerre megyek, mindenhol csak róluk faggatnak. Elrabolták a nézők szívét, ráadásul egy stylistnak is roppant izgalmas, mit lehet kihozni egy ikerpárból anélkül, hogy végül a két Lottira hasonlítanának.”

Lakatos Márk átalakította a Voice versenyzőit

A Szécsi lányok először a hangjukkal, aztán pedig a külsejükkel nyűgözték le a mestereket, akik nem akartak hinni a szemüknek, amikor Saci után Böbét pillantották meg a Voice színpadán. Az ikerlányok első ránézésre tényleg a megszólalásig hasonlítanak, pedig valójában két teljesen különböző személyiségről van szó: Saci energikus és könnyen barátkozós, míg Böbe visszahúzódó, álmodozó típus. Zenei ízlésük sem azonos, Saci odáig van az 50-es évek zenéiért, a Queenért és a Beatlesért, testvére inkább a melankolikusabb hangzású Lana Del Rayt hallgatja szívesen.

Lakatos Márk átalakította a Voice versenyzőit
Lakatos Márk átalakította a Voice versenyzőit

További fotókért kattints a képre!

„Az átalakításuk során nem arra törekedtem, hogy kifordítsam őket önmagukból és egy számukra idegen külsőt kapjanak, hanem arra, hogy nagyon is eltérő karaktereik a nézők számára is jól megkülönböztethetően jelenjenek meg, ezért Sacinak vagány és dögös, Böbének pedig finom, romantikus külsőt álmodtam meg.”

Saci és Böbe mindig azt szerették volna, hogy ne csak úgy emlegessék őket, mint „azok a csinos ikerlányok”, ezért is választottak maguknak nemcsak hogy külön iskolát, de külön baráti kört, sőt mestert is! Tudatosan maradtak ki az egypetéjű ikrek szerepcserés mókáiból, az éneklés és a zongorázás viszont közös hobbi, a 16 éves lányok néhány éve addig nyúzták anyukájukat, míg be nem íratta őket énektanárhoz.

Pimasz szőke és bohókás konty

A testvérek hozzánk is együtt érkeztek, sok vidám pillanatot okoztak stábnak, többen egyfolytában összekeverték őket. A lányoknak egy igazi, kényeztető napban volt részük, éppen olyan, amilyen a Lakatos Márk Szalonba érkező vendégeknek jár: először egy finom teával kínáltuk őket, majd kényelmes fürdőköpenybe-papucsba bújtak, és megkezdődött az átalakítás.

„Eddig hasonló fazonú, oldalt elválasztott frizurát viseltek mindketten, de ennek mostantól vége! A fodrászainkkal Sacinak a mostanában nagyon divatos, ombre festéstechnikát választottuk – a még karakteresebb szín eléréséhez amúgy később még egyszer megismételtük a festést. A frizurájába végül lágy hullámokat sütöttünk. Böbe haját egy csodás vörösesbarna árnyalattal festettük be – szemöldökét szintén áthúztuk ezzel a festékkel –, és a nagyobb volumen érdekében fokozatosra vágtuk. A franciás eleganciát erősíti a csinos kis konty is, amit a laza és rendezetlen hatás érdekében a feltűzés után kicsit meglazítottunk.”

Fiatal, hamvas szépségek lévén nem kellett durva bőrhibákat elkendőzni a lányok arcán, bár a szemük alatti karikák az elmúlt hetek sűrű próbái, a rengeteg ének- és táncóra miatti kialvatlanságról árulkodtak. A korrektor használata után egy könnyű, bársonyos hatású alapozót használtunk. Saci barnás, füstös hatású szemsminket kapott egy leheletnyi lilával, az orcákra kevés pirosító, az ajkakra pedig gyöngyházas szájfény került. Böbének is a szemét hangsúlyoztuk, igaz, jóval finomabban, bájos őziketekintetét még Audrey Hepburn is megirigyelhetné! Az ajkaira csak egy kis csillogó szájfény került, az arccsontot kevés pírral tettük üdévé.

Az ikrek öltöztetése izgalmas kihívás

„Az öltöztetésnél is a két, szinte ellentétes karaktert tartottam szem előtt. Sacira egy szűk, piros, skinny bőrnacit és egy fekete, lezser topot adtam. Mivel nem sokkal az első élő adás előtt műtötték a bokáját, ezért úgy tűnik, a magas sarkút egyelőre hanyagolnunk kell, de a vadóc stílushoz nagyon is illik ez a lezser, lapos talpú cipő is. A már említett franciás sikk jegyében választottam ki Böbének a fehér, áttetsző blúzt, gallérján finom köves díszítéssel, de hogy az egész szerelés még izgalmasabb legyen, megvadítottam egy etno-szőnyegmintás miniszoknyával, egy színben harmonizáló tollas nyaklánccal és egy western hatású bokacsizmával.”

A lányok a fotózás után azt is elárulták, hogy nagyon örülnek az új külsejüknek, mert így legalább végre tényleg meg tudják majd őket különböztetni. Mindketten hangsúlyozták, hogy a verseny nem fogja befolyásolni a kapcsolatukat, még akkor sem, ha valamelyikük jóval korábban kiesik, hiszen mindig is örültek egymás sikereinek.

Lakatos Márk a Voice a kulisszái mögül!

Kitaláljátok, hogy a két ékszer közül melyik passzol leginkább Saci új külsejéhez és melyik Böbéjéhez? Ha kíváncsiak vagytok, kattintsatok át a fanpage-oldalamra, ahol további izgalmas titkokat osztok meg veletek a Voice énekeseiről!

Kattints az izgalmas hírekért!
Kattints az izgalmas hírekért!

 
Melyik lány viseli a gyűrűt?
Melyik lány viseli a gyűrűt?

Ruhakreditek

Szécsi Saci

Image kép:
Piros nadrág – Patrizia Pepe/ Heaven
Fekete felső – Bershka
Cipő – Zara
Ékszerek – I AM

Szécsi Böbe

Image kép:
Miniszoknya – Stradivarius
Köves, fehér blúz – Stradivarius
Cipő – Zara
Ékszerek – I AM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top