Trend

Így viseld a sötét rúzst!

Ismét divatos a sötétvörös rúzs; elmondjuk, hogyan viseld, hogy ne legyen előnytelen.

Így viseld a sötét rúzst!

Először is sajnos azzal kell kezdenünk, hogy a sötét rúzs nem mindenkinek való. Egyrészt a legtöbb esetben kisebbé teszi az ajkakat, másrészt öregít. Ezeket a tényeket szem előtt tartva azonban igyekezhetünk ellensúlyozni a negatívumokat, és arra koncentrálni, hogy a sötétvörös rúzzsal drámai hatást érhetünk el.

Válasszunk friss-, vagy akár alvadtvér-színű árnyalatot; a kékes vörösektől ugyanis csak akkor nem fognak sárgának kinézni a fogaink, ha valóban porcelánfehérek.

Mindenképpen használjunk kontúrceruzát, mert a sötét rúzs nem kenődhet el az ajkak körül. Ez lehet a rúzs színével egyező, de akár natúrszáj-színű is. A kontúrozás után kenjük fel a rúzst; ha ügyesek vagyunk, ecset nélkül is menni fog, azonban a szájfényt felejtsük el: egy rossz mozdulat, és az arcunkon köt ki az egész vöröses szépség. Ha nem kedveljük a matt ajkakat, próbáljunk meg a rúzsozás után felvinni az ajkak közepére egy kis csillámos szemhéjfestéket, mondjuk aranyszínűt, és utána kenjünk fel még egy réteg rúzst, majd nyomjunk egy papír zsebkendőt a szánkra. Így tartós és fényes is lesz a rúzs.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top