Trend

Keratin: a haj lelke

Fényesebb, egyenes szálú vagy akár hosszabb hajat szeretne? Van megoldás, méghozzá egyszerűen és fájdalommentesen, természetes alapanyagok felhasználásával. A megoldáshoz csak át kellett gondolni, hogy miből is van valójában maga a haj.

Keratin: a haj lelkeA haj túlnyomó részben, közel 90%-ban egy speciális fehérjéből, a keratinból áll. Azt már régóta tudjuk, hogy a haj különféle megbetegedéseit, töredezettségét, sérülékenységét lehet keratinos készítményekkel kezelni. Amit viszont kevesebben tudnak, hogy a haj egyenességét vagy éppen göndörségét is a keratin okozza. A kétféle keratint eddig hővel, például sütővassal stimulálták, de az károsíthatja a haj szerkezetét.

Van azonban arra is lehetőség, hogy göndörödő vagy hullámos hajból úgy varázsoljunk szögegyenest, hogy helyreállítjuk a szerkezeti hibáit, ráadásul ez a módszer tartós és ellenáll a párásodásnak is. A megoldás a keratinos hajegyenesítés. Ha keratinból épül a hajszerkezet, s ez is határozza meg, hogy egyenes lesz-e, szinte adja magát, hogy megpróbáljunk keratinnal kiegyenesíteni hullámos hajakat. A módszer pedig működik! Három hónapig tartós hatású, és még a nedvességtől való visszagöndörödéstől sem kell tartani.

 

Hosszabbítás és dúsítás keratinnal

A keratin azonban máshol is nagyon hatékony. A hajhosszabbításban a leggyakoribb gond, hogy bármilyen jól is végzik, azért könnyen felfedezhető marad. A póthaj hosszabbítás vagy egyszerű dúsítás esetén is észrevehető, az érintése pedig nagyon kellemetlen.

Keratin: a haj lelke

 

A hőillesztéses hajhosszabbítás azonban szinte teljesen észrevehetetlen, mivel kihasználja a keratin pozitív tulajdonságait. A póthaj tövét keratinnal vonják be, ami hő hatására megköt.

Keratin: a haj lelkeGyakorlatilag a póthaj akár hosszabbításnál, akár dúsításnál úgy illeszkedik az eredeti hajhoz, mintha hozzá is tartozna, hiszen ugyanaz az anyag köti össze a hajszálakat, amiből eredetileg is állnak.

A keratinos hőillesztéses hajhosszabbítás és hajdúsítás ezért természetes és nagyon alapos módszer, használatával megelőzhetők a kellemetlen helyzetek, mikor a póthaj feltűnően kapcsolódik a saját hajunkhoz. Nagy előnye az eljárásnak, hogy a póthaj később is felhasználható marad.

Kezelhetjük hajunkat azzal az anyaggal, amelyből egyébként is áll, ezzel pedig úgy ápoljuk, hogy közben kiegyenesíthetjük, meghosszabbíthatjuk vagy földúsíthatjuk kedvünk szerint, mindezt pedig egy teljesen természetes fehérje segítségével.

 

Látogass el közösségi oldalunkra >>>

További információk >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top