Trend

A legszuperebb hajkellékek

Unod, hogy önálló életet él a loboncod, vagy csak extra díszt szeretnél a frizurádba? Lássuk, a szezon milyen hajkellékeiből válogathatsz.

Az utóbbi években talán soha nem volt ilyen megengedő a hajdíszek divatja. Nem azt mondjuk persze, hogy a nagy, ormótlan csipeszekkel és tüllös hajgumikkal szemben elnéző lenne a közízlés, de kétségtelenül változatos, vidám a felhozatal jelenleg a tincsek megzabolázására szakosodott eszközökből. 

A balerinakontyok évek óta tartják magukat, könnyű, praktikus viselet, amit számos módon meg tudsz bolondítani. Feltekerheted lazán, bohém kontyba, hajgumival vagy hajtűkkel, de ha valamivel letisztultabb vagy feltűnőbb formára vágysz, akkor sincs gond. Szép, szabályos kontyod lehet akár pillanatok alatt egy speciális szivaccsal (natúr és sötét verzióban is kapható), ami lényegében úgy néz ki, mint egy szivacsból készült, gigantikus hajgumi, esetleg fánk. Semmi mást sem kell tenned, mint a lófarkad tövére ráhúzni, majd a hajszálaidat szépen ráfésülni. A tincsek végét rögzítheted csatokkal, de megbolondíthatod egy, a ruhádhoz passzoló színű virágdísszel is.

A legszuperebb hajkellékek

Egyszerű és bonyolultabb kontyokat is készíthetünk azokkal a kis csavarokkal (nem, nem csavaró!), amelyek elsőre leginkább egy fémből készült orsótészta darabra emlékeztetnek. Ezek segítségével (hajtól függően, többféle színből, méretből választhatunk) pillanatok alatt varázsolhatunk magunknak romantikus, bohém vagy szexi feltűzött frizurát, mégpedig hajgumi segítsége nélkül.

A hajpántok továbbra sem csak a kislányok kedvenc tartozékai. A felnőtt kínálatban szinte millióféle verzió létezik, a praktikus, törésálló, sportoláshoz kiváló daraboktól, egészen az alkalmi, színes modellekig. A hajráfok között idén még mindig túlsúlyban vannak az aszimmetrikus díszítésűek, vagyis jellemzően az egyik száron kap helyet egy-egy selyemmasni, drámai tollas „ornamentika”, vagy netalán épp egy romantikus rózsa.

A díszcsatok kínálata ugyancsak széles, vannak kislányosabb típusok is, de jó néhány bulizáshoz alkalmas, csajos és szexi darab is. A díszeknek persze itt is a fantázia szab határt, de a leggyakoribb a pillangó, a masni és a különböző virágos megoldás.

A pazar, ékszerszerű indulók mellett találhatunk letisztult, mégis elegáns, egyszerű hullámcsatokat (arany, fekete vagy ezüst színben is), amelyeket a halánték vonalába tűzve nemcsak tincsleszorítóként, hanem hajdekorációként is alkalmazhatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top