Trend

Frissítő bőrhámlasztás a zuhany alatt

Néhány ötlettel segítünk, hogyan is használd ki a tusolás közbeni perceket úgy, hogy ne csak tisztán és üdén, hanem felfrissült bőrrel léphess ki a zuhanykabinból.

Nincs olyan nő, aki ne vágyna arra, hogy a lehető legszebb, legpuhább bőrrel hagyja el a fürdőszobát tisztálkodás után. Egy krémes, gyengéd és tápláló krémtusfürdő mellett számos egyéb módszerrel is bársonyossá varázsolhatjuk a bőrünket a zuhanyrózsa alatt. A bőrhámlasztás egyik legkényelmesebb módja, ha eleve szemcsés, peeling hatású tusfürdőt választunk, amelynek segítségével úgy tisztálkodhatunk, hogy közben az elhalt hámsejtjeinktől is megszabadít bennünket.

Hozd magad formába a bőröd zuhanyrózsa alatt!

Persze előfordulhat, hogy kedvenc, éppenséggel nem bőrhámlasztó tusfürdőnkről nem szeretnénk lemondani; ez esetben külön e célból kifejlesztett arc- és testradírok sokasága közül választhatunk. Az sem jelenthet gondot, ha nem tartunk otthon ilyesmit, viszont mindenképp szükségét érezzük egy alapos bőrhámlasztásnak. A szépítő műveletet ugyanis a háztartásunkban megtalálható, természetes alapanyagok felhasználásával is elvégezhetjük.

A házi keverékünket (lehet ez mézbe kevert só, vagy akár tejfölbe kevert korpa is) a már nedves bőrünkre vigyük fel, majd körkörös mozdulatokkal gyengéden dörzsöljük át vele testünket. A szárazabb területekkel – könyök, térd – óvatosan bánjunk, hogy ne sértsük fel bőrünket.

Az otthoni szérumot alaposan mossuk le magunkról, ha lehet, a művelethez használjunk fürdőkefét vagy szivacsot a szép bőrtónusért, vagyis a teljesebb eredmény eléréséért.

Amennyiben elegendő időnk van, zárjuk a bőrmegújító szeánszunkat egy hideg-meleg vizes váltózuhannyal, higgyük el, megéri. Nemcsak felpezsdít, hanem egészen új színben tünteti fel immár bársonyos bőrünket, ráadásul javítja a vérkeringést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top