Trend

Láthatatlan lányból dögös bombázó

Lakatos Márk és csapata mindent bevetett a siker érdekében, ami végül nem maradt el: szép tavaszi virághoz hasonlóan bontotta ki szirmait egy fiatal, halk szavú lány.
Nézd meg Lakatos Márk összes átalakítását!

Korona Éva 22 éves, az iskola befejezése után most éppen munkát keres szakács végzettségével. Nagyon kedves, ám túlságosan  félénk – ez tűnt fel nekem, amikor megérkezett hozzánk a szalonba. Halk, udvarias köszönés, óvatos kézszorítás és csendes beszéd. Látszott rajta, kicsit meg van illetődve. Az előtte fotók még az árulkodó testtartást is megörökítették: óvatos mosoly és behúzott vállak. Pedig ennek a lánynak aztán nem kellene ennyire bátortalannak lennie! Eldöntöttem, hogy a bájos zöld szempár tulajdonosa a nap végén bizony önbizalommal telve fog a kamerák előtt pózolni!

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Vörös bubi a megoldás

Először a frizurájával kezdtünk. Éva vállig érő, sötétbarna haja túl hagyományos és egyszerű volt, ami egy tipikus félénk lánynak megfelel, de az új, magabiztos Évának már nem. Egy csinos, áll alá érő bubifazont választottunk, ez szépen keretezi az arcát, a vöröses árnyalatú színező pedig szépen kiemeli a szemeit. A hajat finoman rétegesre vágtuk, ez adja meg a frizura tartását.

A bőranalízis meglepetést okozott Évának, aki mindig azt hitte, tág pórusú, pattanásra hajlamos, zsíros típusú bőre van. A Clinique sminkmesterei megállapították, arcbőre egyes részeken kifejezetten száraz, míg máshol kombinált. Ez a bőrtípus különösen körültekintő ápolást kíván, a száraz részeket hidratálni, a zsírosabb T-vonalat pedig mattítani kell. A pattanások ellen nagyszerűen véd a Clinique háromlépéses arcápoló csomagja, miközben a vízhiányos részeket sem szárítja tovább. Éva fiatal bőre még nem igényel ránctalanító krémet, bőven elegendő neki egy könnyű hidratálókrém. Az All about eyes szemkrém kiváló sminkalap, csökkenti a sötét karikákat és üdévé teszi a szemkörnyéket.

Alapozó helyett színezett krém

Éva fiatalos, hamvas szépségét nem szerettük volna erős sminkkel eltakarni, ezért csak üde, huszonéves lányokhoz illő sminket kapott. A sminkmesterek alapozó helyett színezett nappali krémet használtak, a kisebb bőrhibákat korrektorral kezelték. Éva smaragdzöld szemeit szépen kiemelik a lila és rózsaszín árnyalatai, így a mozgó szemhéjra mályva-, a mélyítővonalba pedig padlizsánszín került. Az ajkakat rúzs vagy szájfény helyett málnarózsaszín ajakbalzsammal színezték.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A gömbölyded forma szexi

Éva vízszintesen csíkos, hosszított pulóverben és sötétkék farmerben érkezett. A hozzá hasonló telt homokóra alkatú hölgyeknek ez utóbbi egyáltalán nem előnyös, nekik inkább függőleges csíkozású holmikat kellene viselniük. Ugyanilyen optikai karcsúsítást eredményez a függőleges vagy átlós szabás, gombolás és díszítés. Egy csinos öv szépen kihangsúlyozza a karcsú derekakat, és a magassarkú tovább nyújtja az alakot. Hölgyeim, eszükbe ne jusson bő lebernyegeket magukra venni! Ezek a ruhák ugyanis nem eltakarják, hanem előnytelennek mutatják az amúgy imádni való, gömbölyded formákat. A telt homokóra alakon jól mutatnak a test vonalát követő, ámde nem túl feszes darabok, pont mint ez a palackzöld Mango ruha Éván. Nemcsak a szín szuper, hanem a különleges redőzés is, ami a dekoltázsra vonzza a tekinteteket. A derekat egy dögös, párducmintás övvel hangsúlyoztam. Másodikként egy távol-keleti ihletésű Lauren Vidal ruhát választottam. Az élénk, piros színfoltok feldobják a ruhát, és nyújtják az alakot – éppen úgy, amiről az előbb beszéltem.

Évának azért állnak ilyen jól a friss, életteli színek, mert ő egy igazi tavasz nő. Ez a típus az örök fiatalság megtestesítője, és mindig kész az újrakezdésre. Vonásaik finomak, lágyak, kerekek, érzelmi világuk törékeny. Éva, akárcsak egy szép, üde nárcisz, kivirágzott a nap végére. A képeken jól látszik magabiztos testtartása is, a vállak a helyükre kerültek, a mosoly szélesebb lett.

1. szett

Palackzöld Mango ruha
Calzedonia harisnya
Yves Saint Lauren öv
Bizanc Boutique bokacsizma
Lauren Vidal karkötő

2. szett

Lauren Vidal ruha
Calzedonia harisnya
Ballin/ Bizanc Boutique bokacsizma
Marks and Spencer ezüstlánc
Lauren Vidal lánc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top