Trend

Kísérletező stíluskeresőből vörös vamp

Andrea kalandvágyó nő, akit nem lehet könnyen megijeszteni, ez már az első pillanatban kiderült. Lakatos Márk és csapata ezért bátran nyúlt a piros rúzs és a szexis ruhadarabok után.
Nézd meg Lakatos Márk korábbi átalakításait!

Beszélgetésünk során teljes mértékben meggyőződtem róla: Andrea nyitott, életvidám nő, aki egyáltalán nem fog megrettenni, ha valami merész dologgal állok elő. Elvégre egy bátortalan személyiség nem mer úgy kísérletezni színekkel, mint ő. Amikor sötétbarna és fekete volt a haja, imádta felvenni a piros minden árnyalatát, amióta pedig vörös, a kék lett az új kedvence. Egyedül csak azt sajnálja, hogy az új hajszínéhez nem illik többé a piros. Azt is elárulta, hogy az átalakítástól egyéniségének megtalálását és egy olyan stílust vár, amit akár a hétköznapokon is viselhet. Ez aztán a komoly feladat! Ijedtségre azonban nem volt okom, Andreából ugyanis meglepően könnyű volt lehengerlő végzet asszonyát csinálni.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

A 34 éves, gyerekét egyedül nevelő Andrea fekete farmer-felső-blézer együttesben érkezett, amiben inkább sápadtnak és komornak, mintsem elegánsnak hatott. Ide valami erőteljes szín kell! – gondoltam rögtön. Ugyan valóban jól tette, hogy barnáról vörösre váltott, ám ez az árnyalat túl sötétre sikerült, és kihangsúlyozta amúgy is karakteres arcát. Mivel a hajának a hossza és a göndörsége tetszett, egyáltalán nem volt nehéz dolgunk a frizura kiválasztásában. A fakó sötétvörösből élénk ribizlivöröst varázsoltunk, ez a szín ugyanis lágyítja, finomítja Andrea arccsontját. A féloldalas, kacér frufru pedig szépen kiemeli kék szemeit. A végén lágy, nőies loknikat sütöttünk a hajába, és az összhatás rögtön szexi, buja lett!

Szinte szakmai ártalom Andreánál a bőrápolás precízsége. Kozmetikusként végzett, jelenleg pedig egy luxus kozmetikai márka tréningmenedzsere. Nem volt meglepetés tehát számunkra, hogy hetente használ arcradírt, pakolásokat korpás-seborrheás bőrére, és a mindennapi hidratálást sem hagyja ki. Bőre emiatt szép állapotú, kevés mimikai ránccal, de a májfoltok évek óta megkeserítették az életét. Néhány hónapja kezdte el használni a Clinique Even Better Clinical szérumát, ami azóta sokat halványított a foltocskákon.

További fázisfotókért kattints a képre
További fázisfotókért kattints a képre!

Egy igazi femme fatal pontosan tudja, a kevesebb mindig több. Éppen ezért kértem sminkesünktől szemhangsúlyos, ugyanakkor természetesnek ható sminket. Az erőteljes tusvonal mellé csak halvány pirosítót és szép korallpiros rúzst tettünk fel. A vörös hajzuhataghoz és a kacér sminkhez viszont, mondanom sem kell, vörös körmök dukálnak! A tüzes vadmacska-kinézethez már csak valami izgalmas, szexi ruha hiányzott. Andrea erőteljes körtealkat, csípője szélesebb a vállainál. Ezzel ő is tisztában van, és deréktól lefelé nem éppen elégedett magával. Az ilyen testalkatú hölgyeknek nem szabad azt hinniük, hogy a ruhatáruk zsákszerű, amolyan ápol és eltakar típusú ruhákból állhat csak. A cél náluk a figyelem átterelése előnyösebb testrészekre, mondjuk a derékra, a dekoltázsra, vagy éppen a gömbölyű vállakra. Én is ezt a megoldást választottam Andrea öltöztetésénél. Előnyösen takarja a csípőtájékot és a combot az ejtett vállú Yves Saint Lauren-ruha, amivel még Andrea kedvenc színéből is belecsempésztem egy keveset az öltözékbe. Ki mondta, hogy a vörös hölgyeknek teljesen le kell mondaniuk a pirosról?! Másodikként egy hosszított barna Lauren Vidal-felsőt és egy fekete szoknyát próbált fel. Ez az összeállítás is remekül takarja a kevésbé előnyös területeket, és kiemeli, ami szép.

A végeredmény éppen olyan lett, amit vártam, Andrea remekül tudta viselni élénkvörös hajszínét és a dögös ruhákat is. Reméljük, sikerült megtalálnunk neki azt a stílust, amit igazán a magáénak érezhet és örömmel fog viselni a hétköznapokon is!

1. szett
Ejtett vállú Yves Saint Lauren-ruha
Calzedonia harisnya
Furla nyaklánc
Piros Mango cipő

2. szett

Barna Lauren Vidal-felső
Fekete Marks and Spencer szoknya
Calzedonia harisnya
Furla fűzős cipő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top