Trend

Állandó útkeresőből csábító vörös démon

Zsuzsának ugyan sikerült eltalálnia a hajszínét, de azért ráfért egy alapos átalakítás, hogy végre ő is meglássa, milyen jó nő is valójában.
Nézd meg Lakatos Márk korábbi átalakításait!

Horváth Zsuzsanna 25 éves, igazi útkereső. Informatikus, közgazdász,  marketinges diplomái mellett kitanulta a fotózást és esküvőszervezést is, de még pontosan nem döntötte el, mi az, amivel igazán szívesen foglalkozna. Útkeresésében látogatott a szalonunkba, hátha ma többet megtudhat majd magáról, és segíti a döntésében: mi legyen, ha nagy legyen?

Amikor a szalonba érkezett, picit furcsán nézett körbe, azt láttuk az arcán: „Mi lesz itt ma? Tényleg meg fogják nekem ma itt mondani, milyen legyek?” Zsuzsával az első beszélgetésünkkor kiderült, hogy egyáltalán nem elégedett magával, pedig darabjaiban úgy érzi: rendben van. Valahogy az „összkép nem áll össze” – panaszolta, és éppúgy, ahogy a szakmái közül nem tudott választani, a saját stílusát sem volt képes eddig megtalálni.

További fotókért kattints a képre.
További fázisfotókért kattints a képre!

 

Nagy Viktorral, a fodrászunkkal, és Nemeskéry Judittal, a stylist segítőmmel biztosak voltunk abban, hogy nem lesz nehéz dolgunk Zsuzsával. Kiváló adottságai vannak, bár abban a farmerban, amiben érkezett, egyáltalán nem tűnt volna ki semmilyen tömegből. Zsuzsa tipikusan azok közé a magyar lányok közé tartozik, akiknek úgynevezett körte alakjuk van. A körte alak felül vékonyabb, csípőben-popsiban szélesebb. Ezt a formát jól eltalált fazonú ruhákkal kiválóan lehet kompenzálni, a csípőben elvágott farmer azonban kifejezetten előnytelen viselet neki. Minden vágás ugyanis kiemel, ahol tehát a nadrágod vágja a popsidat, ott lesz hangsúlyozva a alakod. A körte formára szívesebben adunk derékban húzott, karcsúsító szabásokat, mint csípőhangsúlyozó nadrágokat.

Viktorral először a hajszínben állapodtunk meg. Zsuzsa elég jól eltalálta a színt, azonban egy picit sötétre sikeredett az a vörös, amit magának festett,  ezért úgy döntöttünk, hogy világosítunk a hajszínén, ami kiemeli majd szeme színének barnaságát és arcának ívét. Az élénkvörös hajszín Zsuzsát sokkal élettelibbé és jobban sminkelhetővé tette. A Clinique szakemberei enyhén rozáceára (pirosodásra) hajlamos bőrére anti-blemish nappali krémet ajánlottak, illetve egy nagyon finom hidratáló alapú alapozót, amivel a kis egyenetlenségeket szépen el lehet tüntetni. A szemöldökét a hajszínéhez igazítottan világosítottuk. Sminkben egy egyszerű aranybarnás satírt és fekete szemceruzás erősítést alkalmaztunk. A smink során a száját hangsúlyoztuk, gyönyörűen ívelt ajkain remekül mutatott a élénk rúzs.

További fotókért kattints a képre.
További fázisfotókért kattints a képre!

A ruhák közül először egy gyönyörű, vörös esti koktélruhát adtam rá, ami fantasztikusan kiemelte az új hajszínét, világosabbra sminkelt bőrét és a szájhangsúlyos sminkjét. Mivel Zsuzsa egy őszi típus, remekül áll neki a sötétkék is, felpróbáltunk egy fekete-kék flitteres kombinációt is a Mangótól, a harisnyához egy combcsizmát húztunk, majd fekete lógós fülbevalókat és egy kék mintás kendőt.
Zsuzsának megtaláltuk az új, színekben élénkebb, derékban karcsúsító új stílusát. Most már csak rajta a sor, hogy eldöntse, új külsejéhez melyik szakmát válassza. Zsuzsa, szerintünk próbáld ki azt, amiben igazán felszabadult lehetsz, a többi úgyis jön majd magától!

1. szett:
Mango flitteres ruha
Calzedonia harisnya
Mango combcsizma
Furla fülbevaló

2. szett
Mango korallszínű ruha
Marks and Spencer barna öv
Mango nude cipő
Furla karkötő

 Állandó útkeresőből csábító vörös démonMert igenis jó nők vagyunk

Lakatos Márkot a legtöbben a Megasztár első szériájából ismerik: ő álmodta meg a műsorban fellépő tehetségek arculatát, s újító szellemiségével, illetve kissé különc személyiségével új színt hozott a televíziózás világába.

Sok idő eltelt azóta, ám Márk mit sem változott: igazi egyéniség, kísérletező kedvű művész, aki számára a divat csak ürügy arra, hogy mindazzal foglalkozzon, ami érdekli, legyen szó filmművészetről, jelmeztervezésről, címlapfotózásról, műsorvezetésről vagy bármi másról.

Ha valaki, hát Lakatos Márk tényleg színes egyéniség: egyszer óriási költségvetésű produkciók professzionális stylistja, máskor Fluorita Luxként csinál magából bolondot a világhálón. Néha halk szavú és komoly, néha pedig kissé lobbanékony és szeszélyes.

Ebben a könyvben pedig leginkább olyan, mint egy régi, jó barát, akivel őszintén megoszthatjuk a kinézetünkkel, az öltözködésünkkel kapcsolatos aggodalmainkat. Ráadásul Márk nemcsak bölcsen meghallgat bennünket, hanem tudásával és tanácsaival tényleg segít, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top