Trend

Megérkezett a plasztikai sebészet fájdalommentes alternatívája

Az új eljárás az érett nők három leggyakoribb kívánságából egyet biztosan tud garantálni: hogy koránál fiatalabbnak nézzen ki, s mindezért még csak nem is kell megszenvedni.

Ahogy nő éveink száma, sajnos, hat ránk a gravitáció, s úgy változik bőrünk is. Az öregedés velejárója az izomtömeg csökkenése – az egész testen, így az arcon is. Az arcizmok tömegének csökkenése okozza a petyhüdt, lógó arc jelenségét. Ezzel párhuzamosan testünk kollagén- termelése is egyre csökken, ami bőrünk rugalmasságát biztosítja, majd drámai módon lelassul. A kollagén-hiány úgy támad meg bennünket, mint egy célt tévesztett bombázó-repülőgép, míg végül egy reggel felébredünk, és a tükörbe nézve azt gondoljuk: Nem érzem jól magam a bőrömben! A kollagén hiányának hatása egyre nyilvánvalóbb: az epidermis folyamatosan veszítve feszességéből és tartósságából, elveszti fiatalságra jellemző ragyogását. Mindenféle krémezés ellenére először csak finom kis ráncocskák alakulnak ki az arcon, a vonások megereszkednek, majd a sötét foltok megjelenésével együtt a ráncocskák barázdákká mélyülnek.

Megérkezett a plasztikai sebészet fájdalommentes alternatívája

Miután magunkra kentünk több tonna ránctalanító krémet, csodálkozunk azon, hogy nem használ. Ez azért van, mert a krémek a tüneteket kezelik és nem magát a problémát. Erre fejlesztették ki a Take Ten eljárást. Az arc izmainak egyedülálló hullámformátummal (ún. Baxendale- hullám) történő rendszeres stimulálásával a Take Ten izomtömeget épít – javítva a folyadékkeringést az arcizom megnő, korábbi terjedelmét veszi fel. Az arcizmok megváltoznak: a ráncok és vonások megemelkednek, így az arc megemelkedése konkrétan látható. Az arcizmok megfeszülnek, ezt a készülék elektromos ingerületkeltéssel éri el. Az izom megfeszülése rövididejű, mégis intenzív, ugyanakkor fájdalommentes.

A kezeléseknek számos kellemes “mellékhatása” is lehet, úgy mint: harapás javulása, fogcsikorgatás, fülzúgás és migrén elmúlhat, fej- és nyakszirti fájdalmak eltűnnek, arcüreggyulladás (a krónikus is) elmúlik, sőt mi több, a bőrbetegségeken, bőrhibákon, hegeken is javít.

A Take Ten elkötelezett hívei közé tartozik Csomor Csilla és Gór Nagy Mária színésznő is.

Megérkezett a plasztikai sebészet fájdalommentes alternatívája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top