Trend

A vörös szőnyeg legszebb ruhái

Elisabeth Hurley óriás biztosítótűkkel összefogott ruhája lett a vörös szőnyeges szerelések legje az angol Debenhams áruházlánc felmérése szerint.

A fekete Versace estélyiben a modell-színésznő 1994-ben akkori kedvese, Hugh Grant oldalán mutatta meg legbájosabb oldalát. A pár a Négy esküvő és egy temetés film premierjén vett részt. Lehet, hogy az akkor 29 éves hölgy viselete is közrejátszott abban, hogy Hugh Grantre jobban odafigyeltek, mint korábban?

A felmérést végző áruházlánc szóvivője szerint Liz Hurley biztosító tűvel díszített ruhája a minden idők legismertebb „kis feketéje”, amely valaha megjelent a vörös szőnyegen. A kutatásból kiderül, hogy a legemlékezetesebb öltözékek mind bírtak valamilyen különlegességgel. A legek versenyében a második díjat Audrey Hepburn fehér virágmintás Givenchy-ruhája nyerte, amelyben a színésznő 1954-ben átvette az Oscar-díjat.

Harmadikként futott be Julia Roberts fekete-fehér Valentino ruhája, amelyben 2001-ben jelent meg az Oscar díjátadón, és nyerte meg a legjobb női alakításért járó aranyszobrot.

Catherine Zeta-Jones vörös Versace estélyije 1999-ből a negyedik, Jennifer Lopez Grammy-díjátadón viselt szintén Versace alig-ruhája pedig az ötödik lett a vörös szőnyegen való felvonuláson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top