nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Trend
A vörös szőnyeg legszebb ruhái

A vörös szőnyeg legszebb ruhái

Elisabeth Hurley óriás biztosítótűkkel összefogott ruhája lett a vörös szőnyeges szerelések legje az angol Debenhams áruházlánc felmérése szerint.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A fekete Versace estélyiben a modell-színésznő 1994-ben akkori kedvese, Hugh Grant oldalán mutatta meg legbájosabb oldalát. A pár a Négy esküvő és egy temetés film premierjén vett részt. Lehet, hogy az akkor 29 éves hölgy viselete is közrejátszott abban, hogy Hugh Grantre jobban odafigyeltek, mint korábban?

A felmérést végző áruházlánc szóvivője szerint Liz Hurley biztosító tűvel díszített ruhája a minden idők legismertebb „kis feketéje”, amely valaha megjelent a vörös szőnyegen. A kutatásból kiderül, hogy a legemlékezetesebb öltözékek mind bírtak valamilyen különlegességgel. A legek versenyében a második díjat Audrey Hepburn fehér virágmintás Givenchy-ruhája nyerte, amelyben a színésznő 1954-ben átvette az Oscar-díjat.

Harmadikként futott be Julia Roberts fekete-fehér Valentino ruhája, amelyben 2001-ben jelent meg az Oscar díjátadón, és nyerte meg a legjobb női alakításért járó aranyszobrot.

Catherine Zeta-Jones vörös Versace estélyije 1999-ből a negyedik, Jennifer Lopez Grammy-díjátadón viselt szintén Versace alig-ruhája pedig az ötödik lett a vörös szőnyegen való felvonuláson.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon