Trend

Sztárok vadiúj frizurával

Mindig ugyanaz a hajszín és frizura? A hollywoodi hölgyek nemet mondtak az unalomra! Megmutatjuk nektek azokat a sztárokat, akik 2008-ban a legnagyobbat változtak.


Rumer Willis
sötét hajjal kísértetiesen hasonlít édesanyjára, Demi Moore-ra. Az új vadvörös frizura azonban sokkal jobban áll neki, végre nem gondolják már a koránál tíz évvel idősebbnek. További előnye a színnek, hogy nem kell hozzá természetellenesen kék kontaktlencsét viselnie.

Tavasszal Geri Halliwell még szőke volt, ám szeptember végén, mesekönyve bemutatójára már vörösesbarna hajkoronával érkezett. Gratulálunk, Geri, ez a frizura már nem olyan kislányos!

Ashley Tisdale, a High School Musical sztárja eddig hullámos szőke tincseivel varázsolta el tinirajongóit. Ebből aztán augusztus végén elege lett, és sötétebb, lépcsőzetesre vágott frizurát rendelt fodrászától.

Évekig volt Kylie Minogue mindenki parádés hidrogénszőkéje, de augusztusban ő is sötétebb, természetesebb árnyalatra váltott.

2007-ben A Grace Klinika sztárja, Kate Walsh még fakóvörös volt. Új sorozata, a Private Practice azonban meghozta számára az igazi sikert. Most már nemcsak Kate ragyog új frizurájával, hanem a gyönyörű vörös tincsei is.

Még több sztárdivat:
A 10 legjobban öltözött hollywoodi sztár »
Válassz frizurát az alakodhoz! »
3 rettentően gáz sztárszerelés »
Szólj hozzá te is!
Álom frizura, hajszín »
Milyen frizura a jó? »
Frizura hullámos hajból »
Tipp:
Frizura.lap.hu »
Szépség.lap.hu »
Fodrász.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top