nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Trend
Az egykori Spice Girl rémisztő ruhája

Az egykori Spice Girl rémisztő ruhája

Melanie Brown különös formáját választotta a védelemnek - testőrök helyett.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mel B. és párja, Stephen Belafonte, kijelentette, hogy nincs szüksége testőrökre, holott nemrég az egyik repülőtéren megtámadták őket.

Rossz nyelvek azt pusmogták – az angol Mobo Awards után -, hogy az énekesnő más védekezési formát választott: az ijesztő öltözetet! Senkinek sem tetszett a furcsa, rózsaszín ruhája, megtoldva egy hatalmas kapucnival. A frizurája sem volt megszokott, nagy csomók díszelegtek a feje tetején.

Victoria és Mel B. fej-fej mellett haladnak az őrült ruhák versenyében: Victoria a lábujjhegyen járás mestere, Melanie pedig a rémisztgetésben profi.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon