Trend

Hírmorzsák a divat világából

Kíváncsi vagy, ki előtt tisztelegnek egy tornacipővel? Vagy milyen egy 35 darabos farmerkollekció? Híreinkből megtudhatod!

Lázadó lábbeli

100 éves a Convers tornacipő! A cég különleges módon ünnepli születésnapját, jubileumi darabot terveztek az igazi lázadóknak: egy olyan tornacipőt, amelyet Curt Cobain emlékének ajánlottak.
1991-ben vált “szalonképessé” a gumiorrú Converse cipő, amikor a Nirvana frontembere először viselte azt. 2008-ban, 14 évvel az énekes öngyilkossága után ezzel a darabbal emlékeznek az énekes tornacipő iránti rajongására:

A cipő Curt Cobain emlékére
A cipő Curt Cobain emlékére

Új farmer kollekció a Springfield-nél

Farmert mindenki hord. Elnyűhetetlen és folyamatosan megújulni képes ruhadarab. A Springfield most 35 új modellből álló farmer kollekciót mutat be, ahol mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb fazont. A lazától a testhez állóig, a trenditől a csinosabb formákig.
Az „extreme slim” fazon alacsony derékkal kiemeli a nőies alakot, de azok, akik kényelmes és egyben trendi darabra vágynak, bőszárú fazont válasszanak. Fekete, szürke, esetleg a klasszikus sötétkék? Az új Springfield női farmer kollekció a színek és az anyagok terén is megadja a választás lehetőségét.

A Springfield új farmer kollekciója már a boltokban!

Penélope Cruz-nál már beköszöntött az ősz

A Mango divatcég és Penélope Cruz már régebb óta dolgoznak együtt, ráadásul igen sikeresen, egyik közös kollekció jön a másik után. A legújabb, őszi együttműködésünk kapcsán csak egyet sajnálunk: vége a nyárnak. Az kollekciót bemutató fotókon Penélope és testvére Monica már kötött pulóverekben és bőrkabátokban pózolnak.

Mango
Mango
Mango
Mango

Divat.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top