Trend

Nagy párhoroszkóp – 1. rész

Augusztusban a csillagok kedveznek a szerelemnek. Ám a párunkat nem elég megszerezni, meg is kell tartani. Ebben segíthet Neked is a Maxima nagy nyári párhoroszkópja.





Eláruljuk, melyik jegyű férfival milyen kapcsolatra számíthatsz. Ha most nem találtad meg a csillagjegyedet, ne aggódj, a jövő héten te is megtudod, kivel hogyan alakulhat a viszonyod.

Kos és Kos:

Az biztos, hogy a ti kapcsolatotokban nincsenek unalmas percek, a jót és a rosszat is szenvedélyesen élitek meg. Lángoló szerelmetek azonban csak akkor él meg hosszú éveket, ha megtanultok kompromisszumokat kötni úgy, hogy azt ne érezzétek túl nagy áldozatnak, és nem csináltok mártírt magatokból. Máskülönben a függetlenségi törekvéseitek, és az önálló akaratotok érvényesítése elüldöz egymás mellől titeket.
Híres szerelmespár:
Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Kos és Bika:

Akkor lesz hosszú életű a viszony, ha mindketten a fő erősségeteket – a Kos a lendületességet, a spontánságot, a Bika a nyugalmat, a biztonságot – kamatoztatjátok, a nemektől függetlenül. Ha bármelyikőtök megpróbálja a másikat a maga képére formálni, akkor az örök konfliktusforrás lehet. Érdemes a Bikának kezelnie a pénzügyeket, és időnként egy kis szabadságot adnia a Kosnak, ha nem akarja, hogy a párja hűtlen legyen hozzá. A Kos viszont viselkedjen türelmesen és megértően a párjával, és irányítsa ügyesen úgy, hogy ne csorbuljon a Bika büszkesége.
Híres szerelmespár:
Russel Crowe és Danielle Spencer, David és Victoria Beckham

Kos és Ikrek:

A szellemiekben megtaláljátok az összhangot, a szerelmen túl pedig mély barátság is összeköt titeket. Veszekedések gyakran előfordulnak ugyan, de éjszakára mindig kibékültök. Az Ikreknek megbízhatóbbnak és tüzesebbnek kell lennie ahhoz, hogy megtarthassa párját, míg a Kosnak el kell tudnia rugaszkodni a hagyományoktól, és nyitottnak kell lennie a kevéssé megszokott dolgokra. Az sem árt, ha nem játssza a főnököt, mert azt az Ikrek ki nem állhatja.
Híres szerelmespár:
Hajdú Péter és Bálint Antónia

Kos és Rák:

A Kos sodró lendülete és talpraesettsége vonzó lehet a kissé lassú Rák számára, de később a kíméletlen szókimondása kiábrándítólag hathat rá. A Rák családias, érzékeny stílusa is sokáig előny a párjának, idővel viszont állandó támadási felület lehet az őszinte Kos számára. A tartóssághoz ki kell egészítenetek egymást: a Kosnak fegyelmeznie kell az indulatait és romantikusabbá válnia, míg a Ráknak el kell fogadnia, hogy ebben a kapcsolatban nem ő irányít, és néha a földön kell járnia.
Híres szerelmespár:
Gesztesi Károly és Liptai Klaudia





Kos és Skorpió:


Szexuálisan az egyik legtökéletesebb, legerotikusabb kapcsolat, mindketten megtaláljátok a számításaitokat. De tartós együttélés csak akkor lehet belőle, ha az egyik megtanul fejet hajtani a másik előtt, és kiengedi a győzelmet a kezéből, mivel két erős, harcos jellemről van szó. Heves összetűzések és főleg a Skorpió részéről durva megtorlások alakulhatnak ki, ha sértitek egymás függetlenségét, vagy hűtlenkedtek.
Híres szerelmespár:
Dennis Quaid és Meg Ryan

Kos és Vízöntő:

Hosszú távú tervekkel, közös elképzelésekkel és nagyon jó szexuális élettel bíró kapcsolat a tiétek.
A Kosnak arra kell vigyáznia, hogy lobbanékonyságával ne sértse meg a párja függetlenségét. Továbbá az igazság bajnokaként gyakran gerjeszt vitákat, amit a Vízöntő elég rosszul tűr hosszú távon. Ugyanakkor a Vízöntő mindenáron meg akarná változtatni a Kost, bár azt ő is tudja, hogy nem fog sikerülni. Ellenben az nem árt, ha többször kezdeményezi a szexet, hogy a párja ne kacsingasson más felé. A kríziseken jó humorotok és kreativitásotok mindig átsegít titeket.
Híres szerelmespár:
Vince Vaughn és Jennifer Aniston

A cikk folytatását a Maxima 31. számában olvashatjátok! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top