Trend

Meglepetés 39. szám

E heti számunk tartalmából:





Sztárvilág

• Címlapsztori: Szandi és Csaba nem mozdulnak kislányuk mellől
Michael Flatley a csúcson hagyja abba
Bajor Imre költi, Balázs Pali gyűjti a pénzt


Heti Meglepetés
Luxusüdülésre visszük Sopronba




Szandi:
“Blanka lubickol a szeretetünkben”

Blankának egyelőre nem lesz plüsskenguruja. Szülei ugyanis lemondták az egyhónapos ausztráliai vendégszereplést, mert ennyi ideig nem bírták volna ki kislányuk nélkül. A Szandi-Bogdán Csaba művészházaspár másfél éves Blankája pedig boldogan lubickolhat a bőséges szeretetben. Tudja és érzi, hogy a világ körülötte forog.







Csillagok arcképcsarnoka
Flatley leszteppelt a színpadról

Bejelentette: búcsúzik a rivaldafénytől, a csúcson akarja abbahagyni. Michael Flatley, a géppuskalábú ír úgy érzi, már nem képes minden fellépésen tökéletesen teljesíteni.


A nagyvilágból
A püspök botrányos esküvője

A római katolikus papoknak már a 11-12. század óta kötelező nőtlenségi fogadalmat tenniük. A cölibátus megsértése az egyházi hivatal elvesztését és a világi állapotba való visszavetést vonja maga után. Érthető tehát, hogy május 27-én kitört a botrány a Vatikánban. Kiderült ugyanis, hogy Emmanuel Milingo római püspök, egykori zambiai érsek házasságot kötött.


Amerika óvatos
Nem lesz világháború





Az egyik hazai kereskedelmi televízió az Amerika elleni terrortámadásokat követően arról szavaztatta meg a nézőit: vajon szerintük világháborúvá szélesedik-e a nemzetközi konfliktus? A válaszadók körülbelül fele-fele arányban választották az egyik, illetve a másik lehetőséget.






Életmese

Meg sem állt Mexikóig

Bertók Éva tizenkét éves korában vesztette el az édesanyját, huszonnégy volt, amikor apa nélkül maradt. Néhány szerelmekben gazdag év után úgy érezte, megállapodna. Férjhez ment, és két fia született.






Meglepetésben a sztárok
Egyik gyűjti, másik költi

Sok mindent elárul az emberről, miként bánik a pénzzel. A magyar hírességek nem keresnek annyit, mint az amerikaiak, de jövedelmük magasan átlag feletti. Van köztük, aki minden kiadását gondosan mérlegeli, a másik befekteti a pénzét, és akad olyan is, aki kutyáira költi, vagy két kézzel szórja a keresetét.






Szépség

Csillámporos csillagok

A hollywoodi dívák smink nélkül olyanok, akár a hétköznapi halandók, csak a jó arcfestés teszi őket szupernővé. Mi is sztárnak érezhetjük magunkat, ha kicsit felturbózzuk sminkkészületünket.






Divat
Márkás cuccok másodkézből

Aligha találunk olyan nőt, akinek ne jelentene igazi sikerélményt, ha valami egyedit vagy márkás, divatos cuccot sikerül jutányos áron vagy akár használtan vásárolnia. Ezért van olyan sok rajongója a használt ruhákat vagy a kifutó szezon termékeit árusító boltoknak.






Konyha

Főtt tészták

Melyiket választaná? A sonkás, túrós sztrapacskát? Vagy a pulykatokányt spenótgaluskával? Főtt tésztákat gyakran tálalunk köretként, de laktató főételeket is alkothatunk belőlük. Édes változatban pedig kiadós levesek után második fogásként kínálhatjuk őket.








Plusz 8 oldal
 
A család pénze 

•  Fialó forintok 
•  Ha a nő bukszája jobban dagad 
•  Hó végén kiürül a pénztárca

Gondolkodott már azon, hogy mibe fektesse összegyűjtött pénzecskéjét? Nem? Nincs annyi, hogy megérné egyáltalán gondolkodni rajta? A pénzügyi világ nagyokosai szerint pedig olyan összeg nincs, amit ne lenne érdemes fialtatni.


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top