Trend

Bridget Jones mozinaplója

Este 7.00 Semmiképp sem eszem semmit film alatt. Teljességgel fölösleges, mivel az ész úgyis máshol jár. Emellett mozinasi valszeg nem tápláló és kalóriadús.





Este 7.05 Azért egy kis popcorn jól jönne.
Este 7.06 Végül is, ha belegondolok, a popcorn egyáltalán nem hizlal. Zöldség (vagy talán gyümölcs?), tápláló – mintha zöldséget ennék.
Este 7.07 Igazából fogyhatok is azzal, ha popcornt eszem, hisz kéz szájhoz emelése plusz rágómozgás valszeg több kalóriát emészt fel, mint amennyi tápláló pattogatott zöldség nasi ad.
Este 7.15 Nem hiszem el, mi történt. Végre a sor elejére érek, és kérem nasiárus ruganyos Benicio del Toro fazonú ifjú titántól ízletes, alacsony kalóriatartalmú pattogatott zöldség nasit (azaz nagy popcornt vajjal) és ruganyos ifjú furcsamód megigéződik tőlem, szemembe néz, és végül azt mondja, „Parancsoljon, szépségem. Gyönyörű a szeme.”
Este 7.20 Hmm, bár talán csak azért mondott gyönyörű szemet, hogy elvonja figyelmet combiméretről.
Este 7.21 Bár ha belegondolok, nem láthatta combit pult mögött – úgyhogy nyilvánvalóan igazi bók volt (bár tettem borravalót átlátszó műanyag dobozba – de biztos nem cinikus, anyagias szempontoktól vezérelt bók volt).
Este 7.40 Mmm, popcorn felséges – és tápláló és karcsúsító is. Nasiárus ifjú titán is felséges. Miért is ne bukhatna egy fiatalabb férfi egy idősebb nőre? 




Este 7.43
Kéne pia (üdítő). Mindenképp kell pia, mivel segít pótolni testnedveket és természetes módon segíti a fogyást is. Megyek, szerzek piát nasiárusnál.
Este 7.45 Ámbátor. Lehet, hogy ha film közepén visszamegyek nasiárus ifjú titánhoz, azt hiszi, hogy túl tolakodó vagyok, és nyomulok rá. Azt is hiheti, hogy agyam bútorozatlan, képtelen vagyok filmre koncentrálni, ha nem rendelek egyre több és több nasit. Talán meg kéne várni, hogy ifjú titán tegye meg első lépést. A férfiaknak kell a hajsza.
Este 7.50 Habár tényleg szomjas vagyok.
Este 8.00 Nevetséges, képtelen vagyok elmenni vágyott italért, félek, nasiárus ifjú titán azt hiszi, túl tolakodó vagyok. Csak simán italt igénylek. A szükségleteket ki kell elégíteni.
Este 8.05 Klotyón. Nem teljes smink, csak retus. Jujj, utálom erős, kíméletlen felülrőli megvilágítást. Tényleg törvényt kéne hozni, kötelezővé tenni női mosdókban lágy hátsó megvilágítást, nemzeti morált és családi értékeket javítandó (mivel könnyebb kapcsolatot létesíteni, ha az embernek van önbizalma).
Este 8.35 Jó, befejeztem a sminkelést. Csak lazán kérek popcornt és light kólát (hogy ifjú titán érezze, törődök testemmel.)
Este 8.50 Mi történt! Odamentem nasiárushoz, és ifjú titán eltűnt. Helyette undok anorexiás, tinimodell stílusú Cameron Diaz-utánzat volt, aki azt mondta, amikor vajas popcornt kértem: „Mmm, vajas. De jó neked. Alig várom, hogy olyan idős legyek, mint te, hogy már ne kelljen ezzel törődnöm.”

Helen Fielding írását fordította: Speier Dávid

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top