Trend

Siratja a Baywatchot a plasztikai sebészet

A most véget ért sorozat hatalmas reklámot csinált az iparágnak, hiszen szinte összes szereplõje bevallottan alávetette magát valamilyen szépészeti mûtétnek.

A kaliforniai plasztikai sebészek feltartott szikével és ötperces néma vigyázállással tisztelegtek a Baywatch című sorozat előtt, amelynek pénteken sugározták az utolsó epizódját. A 11 évvel ezelőtt indult széria ugyanis hatalmas lendületet adott a szépségszabászatnak: a nézők a tökéletes testű szereplők láttán megrohanták a dokikat, hogy némi zsírleszívás és nyiszatolás révén maguk is földreszállt istennőkhöz, illetve istenekhez váljanak hasonlatossá.

A sebészek szakszervezetének elnöke nem is tudja szavakba önteni háláját, hiszen a Baywatch valamennyi epizódja mintha csak a céh egyórás ingyenreklámja lett volna. Csak az a szomorú, boronganak a jó orvosok, hogy mostanra a szépségipar lendületét vesztette, mivel a tinisztárok a szike által még nem érintett természetes bájt hozták divatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top