Trend

Világsztárok testdíszei

Amióta világ a világ, az ember elõszeretettel díszíti a testét. Mára ez a módja divattá vált, s egyre több nõ hódol ennek a "hóbortnak". Lássuk, mit visel magán néhány kedvenc külföldi sztárunk? <br>

Festett ékszerek kora

Néhány évtizede még minden bizonnyal megrökönyödtünk volna, ha mondjuk a Kleopátrát alakító Elizabeth Taylor a bal vállán egy kígyó vagy egy nyíllal átlőtt szívtetoválással jelent volna meg a filmvásznon. Azóta viszont egyre elterjedtebb a sztárok körében is a tetoválás.

Melanie Griffith jobb karját egy szív díszíti, s benne a felirat: Antonio. Bár tetoválása alig több mint egy óra alatt készült, vélhetőleg örök életre szól, mint az ásó, kapa és a nagyharang hármassal jellemzett házassági fogadalom. Bár lézerrel el lehet tüntetni, a feleség nem akármilyen elkötelezettségről tett bizonyságot.

Courtney Love, a legendás rocksztár, Kurt Cobain özvegye nagyon szép, angyalt formázó női alakot visel jobb vállán. A művészi munkát további kis szívecskék és egy virágminta dobja fel, bár egymagában szebb lett volna.

Pamela Anderson bal karján körben egy szögesdrótminta fut, amit kemény, öntörvényű nők rakatnak magukra előszeretettel. Pamela exférjének, Tommy Lee-nek egész testét tetkók takarják, ő „fertőzte” meg nejét.

Stéphanie, Monaco hercegnője karkötő helyett tetoválást hord. a csuklótetoválás nem épp fájdalommentes művelet, de egy gyémánt karkötőt elhagyni sem az. Amikor Stéphanie lábán a munka során csontot ért a delfin, a hercegnő sikoltott a fájdalomtól, de akkor már késő volt. Azóta viszont nap mint nap gyönyörködik a bokáját díszítő delfinben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top