Trend

Bûnösnek ítélik a lesifotóst?

Lehet, hogy bûnösnek ítéli a bíróság azt az 51 éves, brit biztonsági õrt, aki titokban filmre vette Madonna fiának, Rocconak keresztelõjét tavaly decemberben.

A herefordshire-i Robert Podesta elrejtőzött a templomi orgona sípjai mögött a Dornoch Katedrálisban, s innen vette filmre a ceremóniát. Az esemény egyébként nagyon szigorú biztonsági intézkedések mellett zajlott, december 21-én, pontosan egy nappal az énekesnő Guy Ritchie-vel kötendő házassága előtt.

A rendőrség szerint Podesta majdnem megúszta a balhét, azon bukott le, hogy iszonyatos hangzavarral mászott ki az orgona sípjai közül. Igaz, mindez egy órával az után történt, hogy a vendégek már távoztak, de a biztonsági őrök azért még jelen voltak. Podesta, bár nem volt ott a tárgyaláson, de tagadja azt, hogy vétkes magatartást tanúsított volna a katedrálisban. Érdekesség, hogy nem ő volt az egyetlen, akit hasonló dolgok miatt bepereltek. James Bufton – akit azóta már felmentettek három vád alól – titkos felvételeket szeretett volna készíteni az eseményről, ezenkívül hamis személyi adatokat adott meg a rendőrségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top