Tőled Tanultam cikkek

Nézd meg, a lányos mamák szívük alatt hordják unokájukat is

Nem is gondolunk bele, de a nagymamák, lányaik és unokáik között valami egészen mágikus kapcsolat van.

Mágikus hatalom és elképesztő teremtő erő rejlik a nők testében, ez pedig különleges, spirituális kapcsolatot teremt a generációk között. Mert nem is gondolunk bele, de azok az asszonyok, akik kislányt hordanak a szívük alatt, már leendő unokájukat, pontosabban az újabb életek lehetőségét is magukban hordozzák, hiszen az ő lányuk anyaméhe lesz majd a következő generáció otthona.

 

Tőled tanultam

Ők vannak ott az első lélegzetvételünknél, vigyázzák az első léptünket és az összes többit is a háttérből, amíg csak élnek. Közben bölcsen, szinte észrevétlenül pakolják a felbecsülhetetlen értékű útravalót a hátizsákunkba. Az anyai tanácsok igazi kincsek, melyek elkísérnek minket egy életen át. Nem lehetünk elég hálásak értük!

És nektek mit tanított az anyukátok?

Írjátok meg a toledtanultam@centralmediacsoport.hu e-mail-címre a legfontosabb intelmet, amelyet valaha tőle kaptatok! A legjobb mondatokat az NLCafé szerkesztőségi zsűrije fogja kiválasztani, és majd ti szavazhatjátok meg, melyik a tíz legjobb anyai tanács. A tíz nyertes mondat beküldői NLCafé-s ajándékcsomagot kapnak

 

Az elsőre talán bonyolultnak hangzó, valójában mégis elképesztően egyszerű összefüggést egy megható ábra is megmutatja:

Nézd meg, a lányos nagymamák szívük alatt hordják unokájukat is
Nagymama, anya és én

És lehetne még tovább is folytatni a láncot, hiszen minden egyes kislányban ott az ígéret, hogy egy napon ő is édesanya lesz.

 

Olvass még többet az anya-lánya kapcsolatról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top