Tiszta egészség
Szponzorált tartalom

Állandóan büdös van, meg olyan régies minden

Diákokat kérdeztünk arról, mi jut eszükbe az iskolai mosdókról. Nem volt két egyforma vélemény.

Nem akarok menőzni, de nálunk még a vécék is szuperek az iskolában. Néhány éve újították fel az egész épületet, és mondhatnak bármit a fiatalokra, néhány kivétellel mindannyian nagyon vigyázunk a környezetünkre, a tantermekre és a vécére is. Szóval nincs olyan, hogy mellette áll a vizelet vagy papírok hevernek szanaszét. Láttam már olyat máshol, hát nem kívánom senkinek.

Nekünk minden szinten van vécé a suliban, de én mindig felmegyek az emeletre. Oda kevesen járnak és tisztább. Nincs úgy nagy baj a többivel sem, olyat láttam, hogy papír esett mellé és otthagyták, vagy nem húzták le a pisit. De olyan elképesztő esetek nincsenek. Szappan van, nem tudom, mennyien használják, törölköző nincs, papírtörlő általában van. Szerintem amúgy egész jó a helyzet az iskolámban.

Hát szerintem nálunk a fiú vécé nagyon gáz. Nem szoktam ezen gondolkodni, hogy mi jut eszembe az iskolai vécéről, de ha már így kérdezed, nem tudom, hol terem ennyi igénytelen ember. Mert én senkiről sem tudom elképzelni, hogy nem húzza le maga utána a vécét, vagy mellé dobja a használt papírt. Az ülőke állandóan pisis, gondolom, nem sokan hajtják fel.

A nagyanyám mesélte, hogy nekik nem volt, csak pottyantós vécé az iskolában, de nem zavarta őket. Hát én el sem tudom képzelni, hogy olyat használjak. Persze más világ volt, meg minden, de én azért a kényelemhez vagyok szokva. A suliban minden oké, jó a mosdó, szappan van mindig, csak kéztörlő nincs.

iskolai mosdó

Miért kérdezed ezt? Amúgy írd meg, hogy újítsák fel a vécét, állandóan büdös van, meg olyan régies minden, hogy egy időutazással felér könnyíteni magamon.

Az anyám minden reggel megkérdezi, hogy van-e nálam zsebkendő, mert sokszor nincs elég vécépapír és elfogy a suliban. Amúgy rend meg tisztaság van, szerintem átlagos a mosdó, vagyis nem tudom másik iskolában milyen, de kb. ilyen lehet. Sosem ülök rá az ülőkére, de szerintem senki sem. Meg mindig megmosom a kezem.

Az jut eszembe az iskolai mosdóról, hogy nagyon idegesít, ha nincs mivel megtörölni a kezem. Nem tudom, mi a megoldás, az sem lenne jó, ha még több papírtörlőt használnánk el, mert az környezetszennyező, tudom.

Nekem az jut eszembe, hogy együtt megyünk a barátnőimmel a mosdóba mindig. Kicsengetnek és tuti van valaki, akinek ugyanúgy rohanni kell a vécébe. A suliban van több vécé, mindig oda megyünk, ami a legközelebb van. Van vécépapír szerintem mindig, de zsebkendő is van nálunk.

Az jut eszembe, hogy egyszer majdnem elestem a felmosott padlón, annyira rohantam. Ha az állapotát kérdezed, az rendben van, nemrég újították fel. Azóta tisztább is. Jó gimi a miénk, szerintem azért mindenki igényes és nem szemetelnek, meg rendeltetésszerűen használják a vécét.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top