Tippek a mélyhűtőből cikkek

Nincs ennél jobb tésztafeltét: kecskesajtos bazsalikompesztó

Alig néhány hozzávaló és 5 perc, erre van szükség ahhoz, hogy a legunalmasabb tészta is új életre keljen ezzel pesztóval.

Elkészítési idő 5 perc

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 doboz FRoSTA fagyasztott bazsalikom
  • 5 dkg reszelhető kecskesajt
  • 5 dkg dió
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1,5 dl extraszűz olívaolaj
Kecskesajtos bazsalikompesto

Minden hozzávalót a turmix kelyhébe borítunk, vagy ha botmixert használunk, akkor egy magas falú edénybe teszünk, majd pépesítjük.

Használhatjuk hagyományosan tésztákhoz, de csepegtethetjük krémlevesek tetejére vagy salátára is. Natúr sült hússzeleteken is isteni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top