Téli kényeztetés cikkek

Készíts tél illatú bőrradírt, amitől nem csak a bőröd lesz puha, de lelkedet is kisimítja

A téli hidegben nem csak kezünk és arcunk igényli az extra törődést, de bőrünk minden négyzetcentije megérdemli, hogy megfelelően ápoljuk.
Készíts tél illatú bőrradírt, amitől nem csak a bőröd lesz puha, de lelkedet is kisimítja

A zárt ruházat illetve a fűtés miatt ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, így érdemes rendszeresen gondoskodni róla, hogy az elhalt hámsejteket finoman leradírozzuk róla. Ez által levegőhöz jut és a bőrápoló hatóanyagok is könnyebben felszívódnak.

Ha kedvünk tartja, mi is elkészíthetjük testradírunkat, elég hozzá pár összetevő. Kiváló alapanyag a minden háztartásban megtalálható barnacukor, mely bio kókuszolajjal és pár csepp édesnarancs illóolajjal elegyítve igazi téli hangulatot idéz. Míg a cukor szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, a bio kókuszolaj hidratálja és táplálja a bőrt, így az azonnal puhább, selymesebb lesz. Az édesnarancs illóolaj kiváló stresszoldó hatású, így fürdőszobai szeánszunk során lelkünkről is ledörzsölhetjük a nap mérgét, bosszúságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.