Aktuális

3 dizájncsoda hangszóró

A hangfal lehet a lakás dísze is – persze a dizájnt és a minőséget (meg a nevet) meg kell fizetni. Íme, három mutatós darab a felső kategóriából.
A dán Bang & Olusfen céget 1925-ben alapították, és a védjegyükké vált a profi minőség mind a látvány- és hangzásvilágban, mind a dizájn terén. A képünkön látható Beolab 5 hangszóró egyebek mellett arról is nevezetes, hogy képes felmérni a szoba akusztikáját, és ahhoz mérten igazítja a teljesítményt. Ha a milliomos tulaj átrendezi a luxuslakását, vagy egy még nagyobb házába szállíttatja a hangfalat, csak egy gombnyomásba és két percbe telik, hogy a Beolab 5 felmérje az új körülményeket, és alkalmazkodjon hozzájuk. Azért írtunk milliomos tulajt, mert a Beolab 5 hangfalnak párja 16 ezer dollárba, azaz körülbelül 3,2 millió forintba kerül.
3 dizájncsoda hangszóró

Majd’ egy nullával kevesebbe, 1850 dollárba (kb. 375 ezer forintba) kerül a klasszikus lemezjátszók tölcsérét idéző Little Horn Speaker. A minőségre persze ők is adnak: mindegyik darab kézzel készül, a tölcsért nagy ellenállású üvegszálas anyagból dolgozzák ki, a subláda alapanyaga pedig Balti-tengeri nyírfa. A színről a megrendelő dönthet.

3 dizájncsoda hangszóró

A Harman Kardon GLA-55 hangfalaknál nincs színválaszték, de ez teljesen érthető, hiszen átlátszó az egész szerkezet. Ez már inkább asztali kategória, nem hifihez szánják, hanem számítógéphez vagy MP3-lejátszóhoz. Az érintőgombokkal felszerelt hangszórók ára mostanában akciósan 190 ezer forint körül van, normál esetben azonban 220 felett jár.

 
3 dizájncsoda hangszóró

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top