Életmód

A világ legdrágább egere

Mit tippelsz, mennyibe kerül a legdrágább számítógépes egér? És vajon mitől lesz olyan borzasztó drága?
A válaszok: 16 200 angol font (azaz 4,8 millió forint), illetve 59 darab gyémánt, plusz 18 karátos aranyborítás. Az információ hitelességét nem ellenőriztük le, azaz nem néztük meg a világ összes egérgyártójának kínálatát ennél nagyobb ár után kutatva. Beértük annyival, hogy elhittük, amivel a Fabstuff hirdeti a termékét. Ez a bolt állítja ugyanis, hogy náluk kapható a legdrágább egér, amit egyébként a Pat Says Now nevű cég gyárt.
A világ legdrágább egere

 
A temérdek pénzért cserébe a vásárló maga választhatja ki, milyen elrendezésben szeretné érezni a gyémántokat a tenyere alatt, és a borításból is válogathat sárga, fehér vagy vörös arany közül.

Pusztán az érdekesség kedvéért számoltunk be erről a nemes kütyüről, szerkesztőségünk egyébként nem ajánlja a beszerzését. Egyrészt aggódunk a belső szervek rendellenességei miatt, amit a magas ár válthat ki egyes vásárlóknál. Másrészt attól tartunk, hogy a sok gyémánttól kérges lehet a tenyerünk, ilyen hatást pedig kisebb összeg befektetésével is elérhetünk, ha erre vágyunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top