Tarts egy napot cikkek

Vicces videókon osztja meg feleségével kisbabájuk legjobb pillanatait a jó fej apuka

A kreatív apuka vicces videókat küldözget a feleségének, hogy ne maradjon ki a kisbabájukkal közös pillanatokból. Az eredmény az egész internetet meghódította.

 A kisbabánk egyetlen első pillanatát sem szeretnénk elmulasztani – még akkor sem, amikor játszik az étellel, brokkolit csapkod az etetőhöz, vagy letépi rólunk a szemüveget. Épp ezért nehéz a dolgozó szülők élete, akik úgy érzik, folyton kimaradnak valamiből.

Vicces videókon osztja meg feleségével kisbabájukkal közös pillanatait a jófej apuka

A 31 éves Priscillának azonban nem kell ettől tartania: férje, Eric folyamatosan képben tartja, hogy mi a helyzet kisfiukkal, Jackkel. De nem ám egyszerű Facebook-üzenetekkel, sms-ekkel, vagy snapchattel! Amíg Priscilla a fodrászüzletben dolgozik, a boldog apuka rövid, viccesre vágott videókkal vidítja fel, és egyben tudatja vele, hogy minden rendben van otthon.

Vicces videókon osztja meg feleségével kisbabájukkal közös pillanatait a jófej apuka

A nő elmondta, hogy imádja a videókat, mindig hangosan felnevet, mikor megkapja őket. Eric, aki egyébként nem véletlenül ilyen kreatív, hiszen egy művészeti központban dolgozik, hozzátette, hogy az csak a történet egy szelete, hogy feleségét megnyugtassa és megnevettesse. Az is ugyanolyan fontos számára, hogy minőségi és vidám apa-fia kapcsolatot építsen ki kisbabájukkal.

Az apró videókból egy közel háromperces összeállítást is készítettek, amiért te is tuti odáig leszel!

Forrás: Today.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top