Tabuk nélkül

Te sem szexmentes nászéjszakára vágynál, ugye? Lauránál már csak a párja volt csalódottabb (x)

Laura a legjobb formáját akarta hozni az esküvője napján, ezért komoly koplalókúrába fogott. Nem kellett volna!


Fontos esemény: házasságkötés

Tegye fel a kezét, aki nem fogyókúrázott az esküvője előtt! Ugye, hogy mindenki a lehető legjobban akar kinézni a nagy napon? Én sem voltam ezzel másképp – fog bele történetébe Laura. – A biztonság kedvéért több csodadiétát is csináltam egyszerre, hátha legalább az egyik működni fog… Végül meg is lett az eredménye, mert hosszas és kínzó koplalások árán ugyan, de alig másfél hónap alatt két ruhamérettel lettem karcsúbb!  

Nem várt „kudarc” a nászéjszakán

Petivel, a vőlegényemmel már jó előre megegyeztünk, hogy esküvő előtt egy kis „szexszünetet” tartunk, hogy a nászéjszaka tényleg ünnepi esemény legyen mindkettőnk számára. A várva várt eufória azonban elmaradt. Mert hiába én voltam aznap este a legkívánatosabb és legnádszálkarcsúbb menyasszony, amint kettesben maradtunk, és leoltottuk a villanyt a hálószobában, csődöt mondtam. Nekiláttunk volna „elhálni a nászt”, de én teljesen száraz maradtam. A szex nagyon fájt, méghozzá mind a kettőnknek. Az újdonsült férjem először csalódottan hátat fordított, de miután látta, hogy én meg már sírok, inkább nekiállt vigasztalni. A vége az lett, hogy ott feküdtünk egymás mellett a nászágyunkban és – interneteztünk.

Extrém fogyás, de milyen áron?

Az én édesem ugyanis elővette a tabletjét, és azonnal rákeresett a neten a hüvelyszárazságra. És mondanom se kell, ott állt fehéren-feketén, hogy mi mindentől alakulhat ki ez a probléma. Többek között a hirtelen testsúlyvesztéstől. Az extrém fogyás ugyanis összezavarhatja a női hormonrendszer működését, aminek következtében kialakulhat hüvelyszárazság.

Hányszor magyarázzam, hogy nekem mindenhogyan tetszel – dorgálgatott egyre Peti. – Amikor megkértem a kezedet, akkor sem voltál ennyire sovány, és szó nem volt róla, hogy csak akkor veszlek el, ha lefogysz… Kár volt azért a fogyókúráért, most már elhiszed?” – simogatott vigasztalón.

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

Segítség a bajra

Netezgetés közben végül rátaláltunk a Cikatridina hüvelykúpra. Ez egy hormonmentes készítmény, ami hialuronsavat és ápoló gyógynövénykivonatokat tartalmaz, így segít újra nedvességgel feltölteni a hüvely kiszáradt szöveteit, függetlenül attól, hogy a hüvelyszárazság milyen okok miatt alakult ki. El is határoztuk, hogy veszünk nekem ilyet a patikában, és amint lehet, bepótoljuk az elmaradt nászéjszakánkat.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG

KEZELŐORVOSÁT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top