Tabuk nélkül

Így lett rémálom a nászutunkból

Sosem gondoltam volna, hogy egy átszexelt éjszaka után többet nem nyúlhatunk egymáshoz a férjemmel – éppen a nászutunkon.

Amikor álmaid nászútjára indulsz álmaid pasijával, aki már ugye a férjed, akkor egyáltalán nem jut eszedbe, hogy a mézeshetek harmadik napján hisztérikusan fogsz zokogni a kedves férjed vállán. Tényleg annyira vártuk már a közös utazást, azt, hogy végre együtt lehessünk egy csomó ideig kettesben anélkül, hogy csörögne valamelyikünk telefonja, vagy munka-e-mailekre kelljen válaszolnunk. Szóval nemcsak azért vártuk a nászutat, mert nászút, hanem azért is, mert olyan nehezen tudtuk összeegyeztetni, hogy mindkettőnket elengedjenek a munkából.

Így lett rémálom a nászutunkból

Toszkán körút volt mindkettőnk álma, és úgy gondoltuk, ennél romantikusabb  helyre itt Európában nem mehetnénk. Az első pár napot egy nagyon hangulatos vidéki kis hotelben töltöttük San Gimignano közelében: napfény, medence, bor, gyönyörű lankák, naplemente. Az egész annyira idilli volt és tökéletes, hogy először még örömömben sírtam volna.

És persze, ahogy egy nászúton vagy szerintem egy idilli nyaraláson illik, nagyon sokat szexeltünk az első két napon. Lubickoltunk egyet a medencében, aztán beosontunk a szobánkba, és szexeltünk. Aztán ebédeltünk egy jót, ittunk egy pohár bort, és a sziesztánk végén újra szexeltünk. Annyira jó volt a hotel, hogy tényleg ki sem mozdultunk a szállodánk környékéről. Igazi, klasszikus hollywoodi filmbe illő nászutunk volt, egészen a harmadik napig, amikor reggel az első pisilésnél éreztem, mintha nem stimmelne valami.

Egy picit égetett, csípett, amikor vécére mentem, de nem volt annyira vészes. Meg arra gondoltam,hogy biztos a sok szex miatt van, hogy kicsit érzékenyebb vagyok odalent.

A reggelinél még nem is mondtam az újdonsült férjemnek, gondoltam, elmúlik, apróság. Ráadásul annyira hülye voltam, nem akartam elrontani a nászutat, így a medencébe is belementem, amiért aztán pár óra múlva megkaptam a “jutalmamat”. Már nem takargathattam tovább a bajt a férjem elől, el kellett mondanom, hogy valójában nagyon fáj az alhasam, folyamatosan pisilnem kell, és ami az egészben a legrosszabb, hogy szexre gondolni sem bírok. És mindezt a nászutunkon!!

Na, ez volt az a pillanat, amikor nagyon bőgtem a kedvesem vállán, aki annyira jó fej volt, és nyugtatgatott, hogy higgyem el, hamar meggyógyulok, a recepción majd megkérdezzük van-e itt valahol egy orvos.

Én meg csak járkáltam pisilni, nagy kínok között, előtte talán egyszer volt hólyaghurutom még tinédzser koromban, de az egyáltalán nem fájt ennyire, mint a nászutas felfázás. Ugyanakkor meg egyáltalán nem értettem, hiszen szuper kánikula van, jó meleg, akkor hogyan fázhattam fel ennyire.

Végül egy közeli nagyvárosban elmentünk egy dokihoz, aki miután végighallgatott, huncut mosollyal rákérdezett nem nászúton vagyunk-e. Belepirultam, amikor bevallottam neki.És akkor az a kedves orvos gyönyörű angol akcentussal elmagyarázta, hogy a női hüvelyből származó, és a közeli húgycsőnyíláson át a hólyagba feljutó bacik okozhatnak hólyaghurutot, és aki sokat szexel, bizony hamarabb “felfázhat”.

Annyira hülyének éreztem magam: egyrészt, hogy itt vagyunk a nászúton, és most a felfázásom miatt nem szexelhetünk, másrészt meg nem is érzem magam túl jól. Sajnos eltartott egy ideig, mire teljesen meggyógyultam, és persze, később bepótoltunk mindent. De a nászutunknak jól betett, és azóta borzasztóan odafigyelek, hogy többet ilyen ne történjen velem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top